• darkblurbg

Zoek je persoonlijke coaching en counseling in Bennekom - Ede - Wageningen om jouw doelen te bereiken, om om te gaan met je trauma of om te onderzoeken waar het nu aan ontbreekt omdat je oude patronen wilt doorbreken? Wij kijken vooral naar dat wat jij nodig hebt. Daarbij werken we vooral in contact met jou. We maken o.a. gebruik van ACT, RET, Oplossingsgericht, Systemisch werk en de MatriX methode om dat in te kunnen zetten wat voor jou helpend is. 

Voor wie

Persoonlijke coaching en counseling is voor iedereen die er voor open staat om naar zichzelf te kijken en die graag een verandering wil in zijn huidige situatie. Dit kan zijn op het gebied van keuzes maken, stress, zelfbeeld en faalangst, trauma, communicatie etc.

Aanpak

Aan een traject zal een vrijblijvend kennismakingsgesprek vooraf gaan waarin we je coachvraag onderzoeken en elkaar leren kennen.

Vervolgens kan je het traject globaal onderverdelen in drie fasen. Fase 1 is de onderzoeksfase. Wie ben je, wat wil je, wat kan je, wat heb jij nodig en wat belemmerd je. Fase 2 is de doelenfase. Hierin gaan we jouw doelen helder en concreet maken. Fase 3 is de actiefase. Hierin bepalen we de acties en ga je aan de slag met wat er nodig is om de acties uit te kunnen voeren. Wij onderzoeken belemmeringen zodat je deze kan ombuigen naar mogelijkheden. Acceptatie speelt ook een belangrijk rol. Tools die ik  gebruik zijn: ACT, RET, Oplossingsgericht, NLP, TA, biografisch werk, systemisch werk, Lichaamsgericht werken, Verbindende communicatie, Voice Dialogue, MatriX methode (ook voor traumaverwerking) etc. Een methode staat voor ons niet centraal, maar het is een hulpmiddel. Jij als persoon en dat wat zich in de sessie aandient is de basis van waarmee we werken. Aan het einde van het traject is er ruimte voor borging van jouw behaalde resultaten en een evaluatie. Ieder traject is maatwerk en zal dus ingericht worden aansluitend bij wat jij nodig hebt.

Wat maakt ZonderMeer uniek

  • Vanuit verbinding confronteren, activeren en inspireren
  • Werken op verschillende levels aan een doel waardoor resultaten geborgd worden
  • Een ondersteunende rol vanuit vertrouwen en respect
  • Doelgericht met passie

Kijk bij tarieven meer informatie. Persoonlijke coaching en counseling Bennekom - Ede - Wageningen is voor iedereen geschikt. Ook voor jou. Wil jij een coachtraject starten of wil je meer informatie? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

nobco senior accreditatie