• darkblurbg

Heb jij ervaring met ZonderMeer Coaching en Training en wil je deze delen? Laat dan hieronder jouw bericht achter. Dank je wel!

Nicole schreef op 26 april 2020:

Ik heb Margot leren kennen als een uitstekende trainer/ begeleider van groepen. Margot is procesmatig sterk en kan helder verwachtingen managen en duidelijk communiceren. Ze heeft oog voor de dynamiek in de groep en sluit aan op persoonlijke behoeften. Met haar werkervaring en ervaring uit haar privéleven heeft ze veel over te brengen met humor en een lach en een spiegel. Bij de opleiding die ik bij Margot heb gevolgd heeft zijn een omgeving gecreëerd, waardoor ik veel heb kunnen ervaren en heb kunnen leren. Dit maakte de opleiding waardevol voor mij.

Helga schreef op 22 april 2020:

Margot is een geweldige Trainer & Coach en een fijne collega om mee samen te werken. Zij beschikt over veel inhoudelijke kennis en maakt impact door haar persoonlijke benadering en haar openheid en helderheid in communicatie. Margot weet in een groep iedereen aan boord te houden, zoekt graag de diepgang, maar werkt ook met humor, creativiteit en oplossingsgerichtheid. Zij benadert iedereen vanuit gelijkwaardigheid en gaat weerstand niet uit de weg. Vanuit haar achtergrond in het bedrijfsleven en haar eigen (levens)ervaring laat zij theorie en praktijk op inspirerende wijze met elkaar verweven. Zij ontwikkelt haar trainingen met liefde voor het vak en voor de deelnemers. Margot is een positief ingesteld mens en een snelle denker, die goed aansluit op de mogelijkheden en wensen van haar doelgroep. Als coach is zij een goede luisteraar die vanuit onverwachte invalshoeken haar coachees in beweging zet.

Tim schreef op 20 april 2020:

In de periode van november 2018 tot februari 2020 heb ik via de Balansgroep bij Margot de opleiding tot Professioneel Coach gevolgd. Margot is uiterst professioneel. Ze is in staat om verschillende modellen en methodieken toe te passen en uit te leggen en sluit daarbij aan op het niveau van de verschillende studenten. Een aantal van de kwaliteiten die ik bij Margot zie zijn: Open, vriendelijk, toegankelijk, zorgzaam, georganiseerd, pragmatisch en betrokken. Voor het volgen van een coachtraject of een opleiding bij Margot zou ik haar zonder twijfel aanbevelen.

Claudia Brand - Otten schreef op 19 april 2020:

Margot vind ik een zeer prettige en ervaren coach. Ze werkt met veel tools en geweldige methodieken om zaken concreet en visueel te maken. Daarbij aansluitend op wat de coachee op dat moment nodig heeft om verder te komen. De sessies met Margot hebben mij al zoveel opgeleverd! Deze ervaring gun ik iedereen.

Emilie schreef op 17 februari 2020:

Op 14 februari 2020 heb ik mijn opleiding tot professioneel coach afgerond bij De Balansgroep. Margot was mijn trainer gedurende deze opleiding en ik heb van haar ontzettend veel geleerd. Haar professionaliteit, betrokkenheid, bevlogenheid en warmte maken haar zeer prettig in de omgang en waren voor mij de perfecte ingrediënten om mij te ontwikkelen tot coach. Ik raad het iedereen aan om deze opleiding te volgen en dan specifiek te vragen naar Margot als trainer!

Nathaly Friemèl schreef op 28 november 2019:

Lieve Margot, Tijdens mijn opleiding tot professioneel coach heb ik je leren kennen als een enthousiaste, gedreven coach met passie voor zowel het coachen als voor het overbrengen van jouw kennis hierover aan anderen. Je bent altijd positief en blijft geduldig en rustig, wat er ook gebeurt. Ik heb jou ervaren als een inspirerende trainer, die goed voorbereid was en goed kan uitleggen. Jouw praktijkvoorbeelden om theorie en methodieken uit te leggen vond ik geweldig. Niet alleen gaf dit goed inzicht in wat de bedoeling was, ook gaf het een kijkje achter de schermen hoe jij zelf als coach werkt. Een voorbeeld voor ieder die coach wil worden! Je hebt mij het hele jaar op opbouwende wijze begeleid, met positief kritische feedback, waardoor ik kon groeien als coach. Je zorgde daarbij altijd voor een veilige en warme sfeer, waarin ik me gezien en gehoord voelde. Als coach daagde je de groep uit om onszelf te verdiepen en te ontwikkelen en daarmee te ervaren hoe het ook voor onze coach-klanten is om aan persoonlijke knelpunten te werken. Ook mijn eigen coach-traject was heel leerzaam. Ik kijk met veel plezier terug op het afgelopen jaar. Je ben een toptrainer en een topcoach en ik raad iedereen deze ondersteuning bij het ontwikkelen en verdiepen van jezelf aan. Dankjewel voor alles!

Karin de Jong schreef op 21 maart 2019:

Lieve Margot, wat heb ik in een jaar veel geleerd door jouw inbreng. Goede gestructureerde lessen met heel veel kennis. Daarnaast ben je altijd positief, heb je veel geduld, enorm veel mensenkennis en ben je opbouwend wat ik als enorm prettig heb ervaren. Je zorgde voor een veilige omgeving in een toch wel 'bijzondere' klas met diverse persoonlijkheden. Je hebt echt veranderingen bij mij teweeg gebracht. Op zakelijk gebied heb je mij ook verder geholpen waar ik naar mijn gevoel vastliep. Daardoor ook flinke boost gekregen voor mijn zelfvertrouwen. Ik heb mijn kwetsbaarheid durven tonen en door passende oefeningen ben ik daar gekomen waar ik wilde komen, een professionele coach.

Nynke schreef op 14 november 2018:

Lieve Margot, dank je wel voor de leerzame, interessante en gestructureerde lessen! Je positieve houding ten opzichte van ieders inbreng heeft er sterk aan bijgedragen dat er een fijne, warme en veilige sfeer in de groep is. We zijn op een veilige manier uitgedaagd om onszelf te onderzoeken en daarmee te ervaren hoe het ook voor onze coachklanten is om aan persoonlijke knelpunten te werken. Jouw verhalen uit je praktijk hebben enorm geholpen bij het ontdekken van de mogelijkheden van de geboden oefeningen en methodieken. Ik heb ervan genoten! Je kritische blik heeft mij geholpen om mijn verslaglegging correct en helder te krijgen. Daarnaast heb ik elke keer heel opbouwende feedback van je ontvangen tijdens de supervisiegesprekken – dat waren fijne en hartelijke gesprekken waaruit ik veel vertrouwen putte en goede moed kreeg om weer verder aan de slag te gaan met mijn coach-opleidingstraject en niet in de laatste plaats ook met mijn persoonlijke ontwikkeling. Dank je wel voor alles! Alle goeds!

Mirjam schreef op 12 juli 2018:

Met veel plezier kijk ik terug op mijn coaching traject bij Margot. Als je weet hoe je iets doet ben je in staat te veranderen en bewuster te handelen. Emoties zorgen voor verandering. Kwetsbaarheid tonen is eng. Margot geeft met haar kundige, vriendelijke en open houding ruimte aan de coachee en creëert een veilige omgeving om hierover in gesprek te zijn. In haar coaching weet ze passende oefeningen op het juiste moment in te zetten en als gesprekspartner is ze gelijkwaardig en positief kritisch. Haar blijdschap en positieve energie werken door in alle facetten. Het effect van haar coaching is dat ik ervaar wie ik ben. Ik draag haar werk als coach een warm hart toe en gun dat Margot haar talenten mag blijven inzetten voor anderen.

Margreet Claassen schreef op 11 maart 2017:

Voor haar opleiding tot organisatiecoach zocht Margot een executive met een vraagstuk die zij kon begeleiden. Omdat ik een vraagstuk had en Margot al kende, heb ik me bij hiervoor bij Margot gemeld. Vervolgens hebben we een kort coachingstraject doorlopen van drie gesprekken. In die gesprekken heb ik Margot ervaren als een enthousiaste coach die goed doorvraagt en zo tot de kern van het probleem doordringt. Ze maakte me daardoor bewust van zaken waarvan ik me daarvoor niet zo bewust was. Ze heeft me daardoor ook doen inzien dat de oplossing voor mijn vraagstuk vooral bij mijzelf ligt en niet bij een ander. Ik ga nu zelf mee aan te slag maar wanneer ik vastloop, zal ik Margot zeker vragen me hierbij verder te helpen. Dank je wel Margot!

Rachael de Kroon Hoofd afdeling Verkoop schreef op 7 april 2016:

Margot heeft een medewerker uit het team begeleidt in een coachtraject. Doel van het traject de medewerker doormiddel van praktische handvatten beter inzicht te laten krijgen in eigen handelen en handelen van collega's. Margot heeft dit doelgericht aangepakt, reflectie naar de medewerker heeft ervoor gezorgd dat er ook direct resultaat zichtbaar was vanuit de medewerker. Margot straalt rust uit, heeft focus op het doel en kan goed richting bepalen. Dacht mee in behoefte en heeft meegedacht in oplossingen.

Linda van Driel schreef op 30 juli 2015:

Ik ben blij dat ik een coachtraject heb gedaan bij Margot. Door het doen van verschillende opdrachten en door de gesprekken die we hebben gevoerd, heb ik meer inzicht in mezelf gekregen. Ook weet ik nu beter waar ik enthousiast van word. Tijdens de gesprekken wist Margot de juiste vragen te stellen en mij daarmee aan het denken te zetten waardoor ik tot nieuwe inzichten kwam. Ik vond dat Margot erg betrokken was, hierdoor voelde ik mij begrepen en het zorgde voor een gevoel van vertrouwen. Dit waardeer ik zeer. Bedankt voor de begeleiding!

Karin schreef op 24 april 2020:

Ik heb Margot leren kennen als docent bij de opleiding professioneel coach. Margot is betrokken, heeft het vermogen om zich in mijn perspectief te verplaatsen, maar wist mij ook zeer goed een spiegel voor te houden op het moment dat ik vast zat in mijn patroon. Ze verstaat haar vak, stáát er als docent, maar is niet degene waar het in de lessen om draait: ze is een docent die 'jou de gelegenheid geeft om je te ontplooien'. Integer, enthousiast, snel met reacties en terugkoppelingen, waardevolle praktische feedback, open staan voor je, veel kennis van zake en ook gewoon een leuke vrouw!

Jacqueline schreef op 22 april 2020:

Margot heb ik leren kennen als een gedreven, resultaatgerichte en enthousiaste coach. Een zeer fijne gesprekspartner voor zowel mij als werkgever maar ook voor de werknemers. Ze is bereid je te ondersteunen met advies. Iemand waar je op kunt bouwen en ik heel graag mee samenwerk.

Marjolein schreef op 20 april 2020:

Een coachingstraject bij Margot is heel waardevol, ze daagt je uit en is soms confronterend, maar altijd met het doel jou te helpen bij jouw vraag. Haar professionele manier van trainen brengt jou als coach naar een hoger niveau. Margot heeft echt passie voor haar vak en is een professionele coach en trainer.

Jeroen schreef op 19 april 2020:

In de periodes dat we collega's waren heb ik altijd veel steun en begeleiding gehad van Margot. Ook nu Margot haar eigen coaching praktijk heeft maak ik daar regelmatig gebruik van. Het is fijn om dat ze je helpt problemen klein te maken en helpt je nieuwe inzichten te geven. Ik kan Margot ten zeerste aanbevelen als coach!

Ilse schreef op 09-02-2020:

Margot was mijn trainer bij mijn opleiding tot professioneel coach 2019/2020. Ik heb haar als een warme trainer ervaren, integer, doortastend en altijd ondersteunend, gericht op ontwikkeling. Zij heeft een veilige sfeer in de groep gecreëerd waardoor ik me verder kon ontwikkelen als coach en als persoon. Naast bovenstaande karaktereigenschappen is Margot ook heel kundig, erg veel van haar geleerd. Mocht ik ooit coaching of training overwegen die Margot aan kan bieden, zou ik niet verder hoeven zoeken!

Yvette schreef op 2 mei 2019:

Margot heeft mij geholpen bij het ontdekken en concretiseren van mijn drijfveren op werkgebied. Met behulp van een TMA onderzoek en de duidelijke vertaalslag vanuit Margot heeft mij dit meer inzicht gegeven. Het is mooi om te zien dat Margot zo enthousiast en gepassioneerd en is in haar werk. Dit geeft een hele gemoedelijk sfeer. Bedankt Margot!

Maartje van Kuijeren schreef op 5 april 2019:

Margot is een hele fijne, georganiseerde trainer. Ze kan de theorie goed uitleggen, is een inspirerend rolmodel en begeleid de praktijkoefeningen op een prettige manier. Haar feedback is duidelijk, leerzaam en opbouwend, ze laat je als cursist echt groeien in je rol. Het is fijn om les van haar te krijgen en ik denk dat ze ook een hele goede coach is.

Eef Keijzer schreef op 31 maart 2019:

Zo georganiseerd en gestructureerd als Margot kom ik zelden iemand tegen! In het jaar dat zij mij opleidde tot professioneel coach heb ik ook haar bijzondere empathie en opbouwende en unieke feed back mogen ervaren. Ik had bij haar altijd het gevoel gehoord en gezien te worden. Margot is een deskundige en betrokken docent en coach. Echt veel van haar geleerd!

Anneke schreef op 16 januari 2019:

Lieve Margot, ik meldde mij bij jou aan omdat ik na jaren alleen te hebben gewoond, samen was gaan wonen en dit niet zo soepel verliep. De 8 sessies met jou hebben mij heel veel inzicht over mijzelf gegeven, hoe ik in het leven sta en wat ik belangrijk vind en wil. Ik vond de sessies erg inzicht gevend en leerzaam en jij toonde je een vaardig en betrokken coach, die mij uitdaagde om verder te kijken, te onderzoeken en nieuw gedrag uit te proberen. Samen hebben wij de weg afgelegd naar een situatie waarin niet alleen mijn relatie verbeterd is en veel soepeler verloopt, maar het contact met mijn vrienden en naasten ook diepgaander is en mij meer voldoening brengt. Het traject was uitdagend, maar zonder jou was ik niet zo ver gekomen en had ik niet gerealiseerd wat ik nu gerealiseerd heb. Ik kijk met veel plezier terug op dit leerzame traject en raad iedereen deze ondersteuning bij het ontwikkelen en verdiepen van jezelf aan.

Emilie schreef op 10 november 2018:

Margot heb ik in haar rol als trainer/coach ervaren als een rasechte vakvrouw. Ze heeft binnen korte tijd inzicht in wat iemands kwaliteiten, uitdagingen en ontwikkelmogelijkheden zijn en koppelt deze op empathische, duidelijke wijze terug. Hierdoor heb ik mij niet alleen kunnen ontpoppen tot coach, maar heb ik mij bovendien enorm gezien gevoeld door haar. Haar respectvolle wijze van communiceren, haar draagkracht en haar vakbekwaamheid zijn wat mij betreft een voorbeeld voor iedere professional.

J.F. de Vries schreef op 5 oktober 2017:

Dieptegang, inzicht(gevend), snel analyserend vermogen, to the point, aandacht voor de persoon, inlevingsvermogen. Het coaching traject: uitstekende opbouw, inspirerend, inspannend, ontspannen, maar ook confronterend. Margot is een coach die je verder brengt zowel privé als zakelijk; sta je voor een muur en even niet verder weet.

Gerard  schreef op 2 oktober 2017:

Met 1 woord: wauw. Wat een kracht hebben teamsessies waarbij verbinding en samenwerking centraal staan. Margot weet met haar snelle analyse en haar inlevingsvermogen op innovatieve wijze verandering in gang te zetten. Zij is krachtig en doortastend en waar het moet Inlevend. Margot, je hebt op een dieper level verandering in ons team weten te realiseren. Dank!

Geurt Hendriksen schreef op 12 juni 2016 om:

Margot heeft mij uitstekend geholpen in een moeilijke periode. Soms kom je er zelf even niet meer uit en heb je hulp nodig. Al tijdens het eerste gesprek viel mij op dat Margot anders naar mij luisterde dan ik gewend was. Zij doorzag in korte tijd het probleem en kon mij al direct van de nodige handvatten voorzien. Natuurlijk moet je zelf geholpen willen worden en open staan voor hulp. Anders kan de beste coach je niet helpen. Wat mij betreft is Margot een topper?

Klaas schreef op 31 maart 2016 om 11:59:

Zeer prettige ervaring.

Kathelijne schreef op 30 juli 2015:

Mijn coachtraject met Margot heb ik als zeer prettig ervaren. Margot is een goede coach die weet waar ze over praat. Ze durft te confronteren wat bij mij soms nodig is, maar doet dit op een zeer prettige manier. Ondanks dat ik veel zelfreflectie heb, wist Margot mij toch weer met nieuwe invalshoeken te laten kijken. Margot gaf mij altijd het gevoel dat zij volledige aandacht had voor mij en voelde mij altijd serieus genomen, terwijl wij samen ook hebben kunnen lachen. Dank je wel voor het leuke en leerzame traject.

Deborah schreef op 30 juli 2015:

Beste Margot, Onlangs hebben wij mijn coachtraject met succes afgerond. Dit traject heeft mij veel inzichten gegeven waardoor ik vertrouwen heb gekregen in mijzelf en de keuzes die ik mag maken. Het waren prettige gesprekken en je gaf mij altijd het gevoel dat je mij begreep. Je bent een professionele gesprekspartner en je voert je gesprekken met veel enthousiasme. Bedankt voor al je tijd die je in mij hebt gestoken en het vertrouwen dat je mij hebt gegeven. Hartelijke groet, Deborah