• darkblurbg

Heb jij ervaring met ZonderMeer Coaching en Training en wil je deze delen? Laat dan hieronder jouw bericht achter. Dank je wel!

Jan-Zeger schreef op 18 september 2023:

Op 15 september 2023 heb ik de training: Je waarden als leidraad, bij Margot gevolgd. Voor mij was het een goede training, de manier waarop sprak me aan, Margot is een prettige persoonlijkheid en zeer vakbekwaam. Ik heb weer een mooi stuk zelfinzicht gekregen over mijn eigen waardes. Ook het inzicht krijgen over welke waardes op welk moment belangrijk zijn. Het kaartenspel, het lesboek en de lesstof zijn eenvoudig in te passen in min eigen praktijk. Een aanrader

 

S. schreef op 18 mei 2023:​​

Margot is voor mij een zeer intelligent en impact volle, scherpzinnige docente geweest. Haar opbouw en het voordoen van coaching in de praktijk gaf mij zoveel herkenning, inzicht, oplossingen, mogelijkheden. Dit zorgde ervoor dat ze altijd de kern beetpakte en zo de juiste snaar wist te raken. Wat is zij een voorbeeld voor mij geweest! Ik ben enorm dankbaar met haar als docente. Echt een aanrader om juist door haar opgeleid/begeleid te worden!​

 

Marjolein schreef op 12 november 2022:

Ik heb de training “Je waarden als leidraad” recent bij Margot gevolgd en wat een ontzettend mooie en interessante training! Praktisch trainingsmateriaal en gedegen opgezet. En bovenal, Margot daagt je uit om naar jouw diepere waarden op zoek te gaan. Deze training heeft mij inzicht gegeven in mijn diepere laag waarden die voor mij echt belangrijk zijn als coach. Deze training heeft mij geleerd om mijn diepere waarden toe te passen in combinatie met alle tools die ik als coach al gebruik.

Het stelt mij in staat om coachees nog waardevoller te begeleiden door die diepere laag in hun waarden naar boven te halen. Zodat zij hun keuze kunnen maken vanuit die diepere waarden. Deze training is een echte aanrader voor iedere coach!

 

Marieke schreef op 28 april 2022:

Ik zocht een coach om me te helpen stappen te zetten om een moeilijke situatie in mijn leven te verbeteren. Ik had het niet beter kunnen treffen. Margot is een hele fijne persoonlijkheid en een zeer professionele, betrokken coach met enorm veel kennis. Ze communiceert op een helder manier, heeft gevoel voor humor en kan op een vriendelijke manier confronteren. Dankzij haar heb ik in korte tijd meer inzicht gekregen en op een effectievere manier kunnen communiceren en handelen. Door samen met haar deze nieuwe manier te oefenen en te integreren ben ik gegroeid als mens en heb ik de juiste stappen weten te zetten met een prachtig resultaat. Dank je wel Margot!

 

Bjorn Stibbe schreef op 21 maart 2022:

Ik heb het afgelopen jaar de register opleiding Professioneel Coach gedaan via de Balans Group. Margot Verduin was onze trainer en we zullen haar niet snel vergeten! Margot brengt een enorme hoeveelheid passie en betrokkenheid mee voor haar vak wat ze zelf op duizelingwekkend hoog niveau uitoefent. Margot luistert goed, legt razendsnel verbanden.. maar laat het ook bij jou als je tijd en ruimte nodig hebt. Die combinatie van aandacht, geduld, verbinding maken binnen de groep maar ook hoge eisen aan wat het vak vereist creëert een speciale sfeer waar we allemaal veilig konden leren. Veel dank Margot!

 

Suzanne de Windt schreef op 14 maart 2022:

Margot is een zeer betrokken, bevlogen coach. Ze stelt net die extra en eventueel confronterende vraag die nodig is om alles uit het coachtraject te halen. Ze wil graag dat je vraagt, leert en ontwikkelt. Ziet, hoe klein ook, de successen die nodig zijn om iemand te motiveren. Daar, waar helpend, deelt ze ook haar eigen ervaring, wat je het gevoel geeft dat je begrepen wordt in de uitdagingen die het leven biedt. Coachen vanuit diverse invalshoeken zorgen ervoor dat er altijd wel een oplossing is die je verder kan helpen.

 

Lieke van Boxtel schreef op 10 maart 2022:

Ik mocht Margot tijdens mijn opleiding tot professioneel coach leren kennen als een enthousiaste, gedreven coach / trainer met passie voor zowel het coachen als voor het overbrengen van kennis. Voor mij was dit een jaar waarin ik een droom waarmaakte; mijn plezier in coachen op een professionele manier handen en voeten geven. Margot gaf mij de nodige tools en het vertrouwen dat ik het coachen in mijn mars heb. Naast het inzicht dat persoonlijke ontwikkeling één van de belangrijkste prioriteiten in het leven zou mogen zijn. Dankjewel Margot, ik ben trots en dankbaar op en voor de stappen die ik het afgelopen jaar heb mogen, willen, durven en kunnen zetten!

 

Gerdien schreef op 25 oktober 2021:

De training en coaching door Margot het ik als geweldig ervaren. Margot is helder, integer en professioneel en geeft bij mij rust en vertrouwen. Ziet feilloos als ik me 'verschuil' en haalt naar boven wat gezien moet worden te gaan 'graven'. Haar humor, creativiteit en schakelvermogen maken haar trainingen en coaching een hele complete ervaring.

 

Anne van der Sluis schreef op 21 oktober 2021:

Een heel jaar lang was Margot mijn trainer en coach bij de Balansgroep. Ze heeft veel straalt kennis van het vak en straalt dat ook uit. Ze neemt tijd om de dingen zo goed uit te leggen en geeft aandacht om ook persoonlijke vragen zo goed mogelijk te vragen. Ook deelde ze haar persoonlijke verhalen, ik haar nog beter geleerd leren. Haar warm en zachte kant zorgt voor dat je met haar in verbinding en kan vertrouwen naar mij en anderen toe. Ze heeft ook een scherpe en doortastende kant, waarmee ze met de juiste vragen je weet te raken en uit je veilige bubbel te stappen. Dankjewel Margot voor als je warm, vertrouwen en wijsheden!

 

Danielle Tebbens schreef op 27 september 2021:

Margot was mijn trainer/coach tijdens de opleiding tot professionele coach. Zij gaf niet alleen de lesinformatie en demo's, maar deelde ook veel van haar persoonlijke ervaringen. Deze bevat ook verbinding. Ze haar liefde en passie voor het coachvak en bracht dit over op de groep. Toen ik halverwege het jaar overspannen begon, Margot me ook op dat vlak door me vooral eerst even af ​​te remmen om zo goed te kunnen herstellen. Margot voelt zich wat een ieder in de groep nodig heeft en zorgt ervoor dat iedereen zich zo goed mogelijk kan ontwikkelen. Ik heb Margot leren kennen als een hele goede, verbindende, passievolle, professionele trainer en coach!

 

André van Dienst schreef op 9 februari 2021:

Tijdens de opleiding tot professioneel coach heeft Margot mij laten zien wat het betekent om verbinding te maken met een ander. Van mens tot mens. Als geen ander voelt ze aan wat iemand van een situatie nodig heeft en weet op een keer een veilige leeromgeving te creëren. Dit is mijn krachtige vaardigheden en heb ik mijn communicatievaardigheden als mens en vaardigheden als coach kunnen ontwikkelen.

Met haar humor, diepgaande kennis en de liefde voor het vak, is Margot dé persoon voor diegene die heeft behoefte aan een coach of coachopleider.

 

Fanny schreef op 29 december 2020:

Margot is tijdens mijn opleiding tot professioneel coach, mijn coach en trainer geweest. Ik kan niet anders zeggen dat het een feestje was om elke keer weer naar de door haar verzorgde lessen te gaan.
Margot is niet alleen als trainer een topper maar ook als coach. Zij wist mij keer weer te prikkelen en elk weefsel om nog een laagje kijken.
Margot is als coach empathisch, staat constant in verbinding, is eerlijk op een respectvolle wijze en weet je uit de dagen om uit je comfortzone te komen.
Kortom Margot is een professional.

 

Maxime den Heijer schreef op 09 november 2020:

Coaching van Margot heeft mij echt verder geholpen. Margot is enorm enthousiast, empatisch, realistisch en integer. Haar afluisterapparatuur, doelgerichtheid en analytisch vermogen zijn sterk. Dit gebruikt ze oa om een ​​traject op de persoon te kunnen aanpassen en te zien wat je nodig hebt op elk moment. Deze eigenschappen gebruikt ze alleen voor je groei, omdat zij gelooft dat groei alleen uit je eigen inzet en geloof in jezelf voortkomt. Als je dit gebruikt is zij de begeleider om vooruit te gaan! Ik heb me enorm op mijn gemak, mede omdat een serieus gesprek moeiteloos wordt afgewisseld met humor en een licht gesprek en er twee mogen zijn. Voorbeelden uit duidelijke haarleven en figuurlijke beelden om een ​​theorie en duidelijk gebruikt te maken. 

Nicole schreef op 26 april 2020:

Ik heb Margot leren kennen als een uitstekende trainer/ begeleider van groepen. Margot is procesmatig sterk en kan helder verwachtingen managen en duidelijk communiceren. Ze heeft oog voor de dynamiek in de groep en sluit aan op persoonlijke behoeften. Met haar werkervaring en ervaring uit haar privéleven heeft ze veel over te brengen met humor en een lach en een spiegel. Bij de opleiding die ik bij Margot heb gevolgd heeft zijn een omgeving gecreëerd, waardoor ik veel heb kunnen ervaren en heb kunnen leren. Dit maakte de opleiding waardevol voor mij.

Helga schreef op 22 april 2020:

Margot is een geweldige Trainer & Coach en een fijne collega om mee samen te werken. Zij beschikt over veel inhoudelijke kennis en maakt impact door haar persoonlijke benadering en haar openheid en helderheid in communicatie. Margot weet in een groep iedereen aan boord te houden, zoekt graag de diepgang, maar werkt ook met humor, creativiteit en oplossingsgerichtheid. Zij benadert iedereen vanuit gelijkwaardigheid en gaat weerstand niet uit de weg. Vanuit haar achtergrond in het bedrijfsleven en haar eigen (levens)ervaring laat zij theorie en praktijk op inspirerende wijze met elkaar verweven. Zij ontwikkelt haar trainingen met liefde voor het vak en voor de deelnemers. Margot is een positief ingesteld mens en een snelle denker, die goed aansluit op de mogelijkheden en wensen van haar doelgroep. Als coach is zij een goede luisteraar die vanuit onverwachte invalshoeken haar coachees in beweging zet.

Tim schreef op 20 april 2020:

In de periode van november 2018 tot februari 2020 heb ik via de Balansgroep bij Margot de opleiding tot Professioneel Coach gevolgd. Margot is uiterst professioneel. Ze is in staat om verschillende modellen en methodieken toe te passen en uit te leggen en sluit daarbij aan op het niveau van de verschillende studenten. Een aantal van de kwaliteiten die ik bij Margot zie zijn: Open, vriendelijk, toegankelijk, zorgzaam, georganiseerd, pragmatisch en betrokken. Voor het volgen van een coachtraject of een opleiding bij Margot zou ik haar zonder twijfel aanbevelen.

Claudia Brand - Otten schreef op 19 april 2020:

Margot vind ik een zeer prettige en ervaren coach. Ze werkt met veel tools en geweldige methodieken om zaken concreet en visueel te maken. Daarbij aansluitend op wat de coachee op dat moment nodig heeft om verder te komen. De sessies met Margot hebben mij al zoveel opgeleverd! Deze ervaring gun ik iedereen.

Emilie schreef op 17 februari 2020:

Op 14 februari 2020 heb ik mijn opleiding tot professioneel coach afgerond bij De Balansgroep. Margot was mijn trainer gedurende deze opleiding en ik heb van haar ontzettend veel geleerd. Haar professionaliteit, betrokkenheid, bevlogenheid en warmte maken haar zeer prettig in de omgang en waren voor mij de perfecte ingrediënten om mij te ontwikkelen tot coach. Ik raad het iedereen aan om deze opleiding te volgen en dan specifiek te vragen naar Margot als trainer!

Nathaly Friemèl schreef op 28 november 2019:

Lieve Margot, Tijdens mijn opleiding tot professioneel coach heb ik je leren kennen als een enthousiaste, gedreven coach met passie voor zowel het coachen als voor het overbrengen van jouw kennis hierover aan anderen. Je bent altijd positief en blijft geduldig en rustig, wat er ook gebeurt. Ik heb jou ervaren als een inspirerende trainer, die goed voorbereid was en goed kan uitleggen. Jouw praktijkvoorbeelden om theorie en methodieken uit te leggen vond ik geweldig. Niet alleen gaf dit goed inzicht in wat de bedoeling was, ook gaf het een kijkje achter de schermen hoe jij zelf als coach werkt. Een voorbeeld voor ieder die coach wil worden! Je hebt mij het hele jaar op opbouwende wijze begeleid, met positief kritische feedback, waardoor ik kon groeien als coach. Je zorgde daarbij altijd voor een veilige en warme sfeer, waarin ik me gezien en gehoord voelde. Als coach daagde je de groep uit om onszelf te verdiepen en te ontwikkelen en daarmee te ervaren hoe het ook voor onze coach-klanten is om aan persoonlijke knelpunten te werken. Ook mijn eigen coach-traject was heel leerzaam. Ik kijk met veel plezier terug op het afgelopen jaar. Je ben een toptrainer en een topcoach en ik raad iedereen deze ondersteuning bij het ontwikkelen en verdiepen van jezelf aan. Dankjewel voor alles!

Karin de Jong schreef op 21 maart 2019:

Lieve Margot, wat heb ik in een jaar veel geleerd door jouw inbreng. Goede gestructureerde lessen met heel veel kennis. Daarnaast ben je altijd positief, heb je veel geduld, enorm veel mensenkennis en ben je opbouwend wat ik als enorm prettig heb ervaren. Je zorgde voor een veilige omgeving in een toch wel 'bijzondere' klas met diverse persoonlijkheden. Je hebt echt veranderingen bij mij teweeg gebracht. Op zakelijk gebied heb je mij ook verder geholpen waar ik naar mijn gevoel vastliep. Daardoor ook flinke boost gekregen voor mijn zelfvertrouwen. Ik heb mijn kwetsbaarheid durven tonen en door passende oefeningen ben ik daar gekomen waar ik wilde komen, een professionele coach.

Nynke schreef op 14 november 2018:

Lieve Margot, dank je wel voor de leerzame, interessante en gestructureerde lessen! Je positieve houding ten opzichte van ieders inbreng heeft er sterk aan bijgedragen dat er een fijne, warme en veilige sfeer in de groep is. We zijn op een veilige manier uitgedaagd om onszelf te onderzoeken en daarmee te ervaren hoe het ook voor onze coachklanten is om aan persoonlijke knelpunten te werken. Jouw verhalen uit je praktijk hebben enorm geholpen bij het ontdekken van de mogelijkheden van de geboden oefeningen en methodieken. Ik heb ervan genoten! Je kritische blik heeft mij geholpen om mijn verslaglegging correct en helder te krijgen. Daarnaast heb ik elke keer heel opbouwende feedback van je ontvangen tijdens de supervisiegesprekken – dat waren fijne en hartelijke gesprekken waaruit ik veel vertrouwen putte en goede moed kreeg om weer verder aan de slag te gaan met mijn coach-opleidingstraject en niet in de laatste plaats ook met mijn persoonlijke ontwikkeling. Dank je wel voor alles! Alle goeds!

Mirjam schreef op 12 juli 2018:

Met veel plezier kijk ik terug op mijn coaching traject bij Margot. Als je weet hoe je iets doet ben je in staat te veranderen en bewuster te handelen. Emoties zorgen voor verandering. Kwetsbaarheid tonen is eng. Margot geeft met haar kundige, vriendelijke en open houding ruimte aan de coachee en creëert een veilige omgeving om hierover in gesprek te zijn. In haar coaching weet ze passende oefeningen op het juiste moment in te zetten en als gesprekspartner is ze gelijkwaardig en positief kritisch. Haar blijdschap en positieve energie werken door in alle facetten. Het effect van haar coaching is dat ik ervaar wie ik ben. Ik draag haar werk als coach een warm hart toe en gun dat Margot haar talenten mag blijven inzetten voor anderen.

Margreet Claassen schreef op 11 maart 2017:

Voor haar opleiding tot organisatiecoach zocht Margot een executive met een vraagstuk die zij kon begeleiden. Omdat ik een vraagstuk had en Margot al kende, heb ik me bij hiervoor bij Margot gemeld. Vervolgens hebben we een kort coachingstraject doorlopen van drie gesprekken. In die gesprekken heb ik Margot ervaren als een enthousiaste coach die goed doorvraagt en zo tot de kern van het probleem doordringt. Ze maakte me daardoor bewust van zaken waarvan ik me daarvoor niet zo bewust was. Ze heeft me daardoor ook doen inzien dat de oplossing voor mijn vraagstuk vooral bij mijzelf ligt en niet bij een ander. Ik ga nu zelf mee aan te slag maar wanneer ik vastloop, zal ik Margot zeker vragen me hierbij verder te helpen. Dank je wel Margot!

Rachael de Kroon Hoofd afdeling Verkoop schreef op 7 april 2016:

Margot heeft een medewerker uit het team begeleidt in een coachtraject. Doel van het traject de medewerker doormiddel van praktische handvatten beter inzicht te laten krijgen in eigen handelen en handelen van collega's. Margot heeft dit doelgericht aangepakt, reflectie naar de medewerker heeft ervoor gezorgd dat er ook direct resultaat zichtbaar was vanuit de medewerker. Margot straalt rust uit, heeft focus op het doel en kan goed richting bepalen. Dacht mee in behoefte en heeft meegedacht in oplossingen.

Linda van Driel schreef op 30 juli 2015:

Ik ben blij dat ik een coachtraject heb gedaan bij Margot. Door het doen van verschillende opdrachten en door de gesprekken die we hebben gevoerd, heb ik meer inzicht in mezelf gekregen. Ook weet ik nu beter waar ik enthousiast van word. Tijdens de gesprekken wist Margot de juiste vragen te stellen en mij daarmee aan het denken te zetten waardoor ik tot nieuwe inzichten kwam. Ik vond dat Margot erg betrokken was, hierdoor voelde ik mij begrepen en het zorgde voor een gevoel van vertrouwen. Dit waardeer ik zeer. Bedankt voor de begeleiding!

Gemeente Eindhoven schreef op 30 oktober 2023:

Met de zes interne coaches van de gemeente Eindhoven hebben we de training ‘Je waarden als leidraad’’ gevolgd. Het inzicht in onze persoonlijke waarden en waarden als interne coaches is verdiept. Daarnaast is onze theoretische kennis opgefrist. Door de training zijn we zowel individueel en als groep gegroeid. Dit versterkt onze dienstverlening als interne coaches aan de medewerkers van de gemeente Eindhoven.

 

Jacqueline Huner Coaching schreef op 23 mei 2023:

Margot heeft gedurende de opleiding tot allround coach mij in het afgelopen jaar meegenomen in het vak van coaching. Niet alleen vakinhoudelijk maar ook op persoonlijk gebied heeft Margot mij inzicht gegeven in mijn eigen traject. Een bevlogen vakvrouw die door haar enthousiasme inspirerende lessen heeft gegeven. Het was fijn om Margot als trainer te hebben gehad.

 

Karen schreef op 14 november 2022:

Het afgelopen jaar heb ik de opleiding Professioneel Coach bij de Balansgroep gevolgd met Margot als docent/trainer. Ik heb Margot leren kennen als een zeer professionele, inspirerende en positieve docent. De kernwaarden van Margot, doortastend, inspirerend en integer, waren Margot heeft gedurende de opleiding tot allround coach mij in het afgelopen jaar meegenomen in het vak van coaching. Niet alleen vakinhoudelijk maar ook op persoonlijk gebied heeft Margot mij inzicht gegeven in mijn eigen traject. Een bevlogen vakvrouw die door haar enthousiasme inspirerende lessen heeft gegeven. Het was fijn om Margot als trainer te hebben gehad.​zichtbaar tijdens de opleiding en hebben een toegevoegde waarde gehad in het studiejaar. Margot heeft het talent om de groep te enthousiasmeren en op een prettige wijze iedere student te laten groeien en ontwikkelen. Dank je wel Margot, het was een geweldig jaar!

 

Peter schreef op 23 juni 2022:

Onlangs bij Margot de training “Je waarden als leidraad” gevolgd. Tijdens deze training ben ik op zoek gegaan welke waarden voor mij belangrijk zijn als coach en als mens en hoe ik deze als coach in de praktijk kan toepassen.
Het was een zeer leerzame en inspirerende dag. Het is mooi en waardevol om te zien hoe Margot me telkens weer weet uit te dagen om nog dieper op zoek te gaan naar wat mijn belangrijkste waarden zijn. Voor mij heeft het opgeleverd dat ik me nog beter in staat voel om coachees te begeleiden en inzicht te geven hoe waardevol het is om inzicht te hebben in je belangrijkste waarden. Deze kunnen dan leidraad zijn in de keuzes die je in het leven, werk etc. maakt. Wat mij betreft een aanrader voor iedere coach!

 

Aniek schreef op 10 mei 2022:

Ik wil jou heel erg bedanken voor je hulp bij het bereiken van mijn coachvraag. Ik heb je ervaren als enthousiast, professioneel en met heel veel kennis. Door jou hulp, je inzichten en oefeningen ben ik gegroeid. Ik kan makkelijker relativeren en met bepaalde situaties omgaan. Ontzettend bedankt dat je dit traject met mij bent aangegaan! Groetjes Aniek

 

Simone van de Wijdeven schreef op 30 maart 2022:

Het afgelopen jaar heb ik de opleiding Professioneel coach gevolgd bij de Balans Groep met Margot als trainster. Margot is een bevlogen trainster en voert haar vak met veel passie en professionaliteit uit. Ze gaat het gesprek met je aan, spiegelt, maar tegelijkertijd is ze empathisch op momenten dat het nodig is. Ze luistert goed en er is altijd ruimte om je verhaal te delen of vragen te stellen. Dankzij haar heb ik een geweldig jaar achter de rug, ben ik als persoon en als coach enorm gegroeid en heb ook ik mijn passie gevonden in het coachen. Dank je wel Margot!

 

Dinka de Jong schreef op 18 maart 2022:

Margot is een sterke trainster. Met veel energie, openheid, onvoorwaardelijkheid, humor en kracht begeleid zij een groep van het begin tot het (goede) einde! Heel fijn om Margot voor de groep te hebben staan! Je wordt uitgedaagd op de juiste prettige manier. Margot ziet iedereen zoals diegene werkelijk is en speelt er feilloos op in om iemand op de juiste manier te laten groeien. Dank je wel voor afgelopen jaar Margot!

 

Peter de Knegt schreef op 12 maart 2022:

Ik heb Margot in het afgelopen jaar leren kennen als docent en coach die zeer betrokken bij haar leerlingen en coachees. Daarbij als een warm en empathisch persoon. Ze geeft op een heldere manier les en is in staat om de theorie helder te vertalen naar de praktijk, met duidelijke praktijkvoorbeelden. Margot is goed in staat de vinger op de zere plek te leggen, waardoor ik nog beter inzicht in mijn eigen "Ik" heb gekregen. Ik heb veel van Margot geleerd en voel me nu nog beter in staat me als coach te profileren. Ik gun wat dat betreft iedereen een docent en coach als Margot.

 

Karin schreef op 10 maart 2022:

Als je op zoek bent naar een top docente en coach dan ben je bij Margot aan het goede adres! Ik heb Margot leren kennen als een hele fijne docente en coach. Ze is eerlijk, geeft op een hele prettige en praktische manier les. Ze houdt daarbij, op een goede manier, een spiegel voor en geeft je daarbij opbouwende feedback waardoor je groeit in je eigen ontwikkeling. Daarbij kijkt ze naar je kwaliteiten en is haar ervaring die ze heeft in zowel trainen als coachen een hele waardevolle aanvulling.

 

Guido Montulet schreef op 29 oktober 2021:

De sessies met Margot heb ik altijd als prettig en vertrouwd ervaren. Duidelijk iemand met veel professionele ervaring en weet wat mogelijk is in elke situatie. Margot heeft mij helder gemaakt waar ik daadwerkelijk last van had en mij ook geholpen om hier sterker uit te komen. Hierbij heeft ze me een stevige basis verschaft om beter te anticiperen op dergelijke situaties in de toekomst. Precies wat ik nodig had! Nogmaals dank voor de fijne en nuttige sessies.

 

Eline schreef op 20 oktober 2021:

Margot is een enorm fijne trainer en coach. Wat ik enorm in haar waardeer als trainer is haar brede kennis, haar vele praktijkvoorbeelden en de persoonlijke aandacht voor iedere student. Als coach heeft ze zowel een zachte, empathische kant als een analytische kant en weet ze met haar rake vragen tot de kern te komen. Kortom: heel fijn om met Margot te mogen werken!

 

Noor schreef op 20 januari 2021:

In de periode sep 2019 - nov 2020 ben ik door Margot opgeleid tot een coach. Margot is een voorzichtige docente met een bescheiden, warme en doortastende uitstraling. Zij is flexibel, professioneel en luistert respectvol. Zij ziet je. Op een gebruike en inhoudelijke wijze, komt ze tot de kern. Zij is een docent om naar te kijken en veel van te leren

 

Ghislaine schreef op 18 januari 2021:

In de periode sep 2019 - nov 2020 ben ik door Margot opgeleid tot een coach. Margot is een voorzichtige docente met een bescheiden, warme en doortastende uitstraling. Zij is flexibel, professioneel en luistert respectvol. Zij ziet je. Op een gebruike en inhoudelijke wijze, komt ze tot de kern. Zij is een docent om naar te kijken en veel van te leren

 

Ghislaine schreef op 18 januari 2021:

Als trainer bij de opleiding tot Professioneel Coach bij de Balans Groep bracht je structuur, kennis en enthousiasme. Als coach bracht jouw doortastendheid je direct tot de kern van het 'pijnpunt'. Een gouden combinatie die samen met jouw respect voor de ander, optimisme en empathie de opleiding tot een hoog niveau hebben gebracht. Voor mij was het een hele omschakeling om vanuit een adviesrol te gaan naar facilitator om de antwoorden uit jezelf te halen. Het was een turbulent jaar waarin ik enorm veel geleerd heb en ben als mens!

 

Bianca  schreef op 3 december 2020:

Afgelopen jaar heb ik de opleiding Professioneel Coach gevolgd. Een bijzonder jaar vanwege Corona, waardoor we mede door Margot weinig laatste van hebben gehad. Margot is open, vriendelijk, confronterend, betrokken en georganiseerd. Daarnaast heeft ze veel kennis en brengt ze veel plezier over. Ze bieden een veilige omgeving en aandacht voor ieders individuele wens. Het was een waardevol jaar waarbij ik mede door Margot met zelfvertrouwen als zelfstandig coach aan de slag ga.

 

Tanja  schreef op 8 juni 2020:

Van 2019 tot 2020 heb ik bij Margot (via Balansgroep) de opleiding Professioneel Coach gevolgd. Een opleiding opleiding is één ding, maar kan het verschil maken. Een trainer die een veilige omgeving, met aandacht en respect voor ieders individuele, die structuur biedt, gerichte feedback op het juiste moment geeft, confronteert en kwetsbaar durft te zijn, die motiveert en inspireert. Margot biedt het allemaal. Dit alles met humor, haar bevlogenheid en haar schat aan kennis en haar gemaakt dat ik maximaal heb mogen leren, ontwikkeld en groeien. Het was een bijzonder en waardevol jaar

Karin schreef op 24 april 2020:

Ik heb Margot leren kennen als docent bij de opleiding professioneel coach. Margot is betrokken, heeft het vermogen om zich in mijn perspectief te verplaatsen, maar wist mij ook zeer goed een spiegel voor te houden op het moment dat ik vast zat in mijn patroon. Ze verstaat haar vak, stáát er als docent, maar is niet degene waar het in de lessen om draait: ze is een docent die 'jou de gelegenheid geeft om je te ontplooien'. Integer, enthousiast, snel met reacties en terugkoppelingen, waardevolle praktische feedback, open staan voor je, veel kennis van zake en ook gewoon een leuke vrouw!

Jacqueline schreef op 22 april 2020:

Margot heb ik leren kennen als een gedreven, resultaatgerichte en enthousiaste coach. Een zeer fijne gesprekspartner voor zowel mij als werkgever maar ook voor de werknemers. Ze is bereid je te ondersteunen met advies. Iemand waar je op kunt bouwen en ik heel graag mee samenwerk.

Marjolein schreef op 20 april 2020:

Een coachingstraject bij Margot is heel waardevol, ze daagt je uit en is soms confronterend, maar altijd met het doel jou te helpen bij jouw vraag. Haar professionele manier van trainen brengt jou als coach naar een hoger niveau. Margot heeft echt passie voor haar vak en is een professionele coach en trainer.

Jeroen schreef op 19 april 2020:

In de periodes dat we collega's waren heb ik altijd veel steun en begeleiding gehad van Margot. Ook nu Margot haar eigen coaching praktijk heeft maak ik daar regelmatig gebruik van. Het is fijn om dat ze je helpt problemen klein te maken en helpt je nieuwe inzichten te geven. Ik kan Margot ten zeerste aanbevelen als coach!

Ilse schreef op 09-02-2020:

Margot was mijn trainer bij mijn opleiding tot professioneel coach 2019/2020. Ik heb haar als een warme trainer ervaren, integer, doortastend en altijd ondersteunend, gericht op ontwikkeling. Zij heeft een veilige sfeer in de groep gecreëerd waardoor ik me verder kon ontwikkelen als coach en als persoon. Naast bovenstaande karaktereigenschappen is Margot ook heel kundig, erg veel van haar geleerd. Mocht ik ooit coaching of training overwegen die Margot aan kan bieden, zou ik niet verder hoeven zoeken!

Yvette schreef op 2 mei 2019:

Margot heeft mij geholpen bij het ontdekken en concretiseren van mijn drijfveren op werkgebied. Met behulp van een TMA onderzoek en de duidelijke vertaalslag vanuit Margot heeft mij dit meer inzicht gegeven. Het is mooi om te zien dat Margot zo enthousiast en gepassioneerd en is in haar werk. Dit geeft een hele gemoedelijk sfeer. Bedankt Margot!

Maartje van Kuijeren schreef op 5 april 2019:

Margot is een hele fijne, georganiseerde trainer. Ze kan de theorie goed uitleggen, is een inspirerend rolmodel en begeleid de praktijkoefeningen op een prettige manier. Haar feedback is duidelijk, leerzaam en opbouwend, ze laat je als cursist echt groeien in je rol. Het is fijn om les van haar te krijgen en ik denk dat ze ook een hele goede coach is.

Eef Keijzer schreef op 31 maart 2019:

Zo georganiseerd en gestructureerd als Margot kom ik zelden iemand tegen! In het jaar dat zij mij opleidde tot professioneel coach heb ik ook haar bijzondere empathie en opbouwende en unieke feed back mogen ervaren. Ik had bij haar altijd het gevoel gehoord en gezien te worden. Margot is een deskundige en betrokken docent en coach. Echt veel van haar geleerd!

Anneke schreef op 16 januari 2019:

Lieve Margot, ik meldde mij bij jou aan omdat ik na jaren alleen te hebben gewoond, samen was gaan wonen en dit niet zo soepel verliep. De 8 sessies met jou hebben mij heel veel inzicht over mijzelf gegeven, hoe ik in het leven sta en wat ik belangrijk vind en wil. Ik vond de sessies erg inzicht gevend en leerzaam en jij toonde je een vaardig en betrokken coach, die mij uitdaagde om verder te kijken, te onderzoeken en nieuw gedrag uit te proberen. Samen hebben wij de weg afgelegd naar een situatie waarin niet alleen mijn relatie verbeterd is en veel soepeler verloopt, maar het contact met mijn vrienden en naasten ook diepgaander is en mij meer voldoening brengt. Het traject was uitdagend, maar zonder jou was ik niet zo ver gekomen en had ik niet gerealiseerd wat ik nu gerealiseerd heb. Ik kijk met veel plezier terug op dit leerzame traject en raad iedereen deze ondersteuning bij het ontwikkelen en verdiepen van jezelf aan.

Emilie schreef op 10 november 2018:

Margot heb ik in haar rol als trainer/coach ervaren als een rasechte vakvrouw. Ze heeft binnen korte tijd inzicht in wat iemands kwaliteiten, uitdagingen en ontwikkelmogelijkheden zijn en koppelt deze op empathische, duidelijke wijze terug. Hierdoor heb ik mij niet alleen kunnen ontpoppen tot coach, maar heb ik mij bovendien enorm gezien gevoeld door haar. Haar respectvolle wijze van communiceren, haar draagkracht en haar vakbekwaamheid zijn wat mij betreft een voorbeeld voor iedere professional.

J.F. de Vries schreef op 5 oktober 2017:

Dieptegang, inzicht(gevend), snel analyserend vermogen, to the point, aandacht voor de persoon, inlevingsvermogen. Het coaching traject: uitstekende opbouw, inspirerend, inspannend, ontspannen, maar ook confronterend. Margot is een coach die je verder brengt zowel privé als zakelijk; sta je voor een muur en even niet verder weet.

Gerard  schreef op 2 oktober 2017:

Met 1 woord: wauw. Wat een kracht hebben teamsessies waarbij verbinding en samenwerking centraal staan. Margot weet met haar snelle analyse en haar inlevingsvermogen op innovatieve wijze verandering in gang te zetten. Zij is krachtig en doortastend en waar het moet Inlevend. Margot, je hebt op een dieper level verandering in ons team weten te realiseren. Dank!

Geurt Hendriksen schreef op 12 juni 2016 om:

Margot heeft mij uitstekend geholpen in een moeilijke periode. Soms kom je er zelf even niet meer uit en heb je hulp nodig. Al tijdens het eerste gesprek viel mij op dat Margot anders naar mij luisterde dan ik gewend was. Zij doorzag in korte tijd het probleem en kon mij al direct van de nodige handvatten voorzien. Natuurlijk moet je zelf geholpen willen worden en open staan voor hulp. Anders kan de beste coach je niet helpen. Wat mij betreft is Margot een topper?

Klaas schreef op 31 maart 2016 om 11:59:

Zeer prettige ervaring.

Kathelijne schreef op 30 juli 2015:

Mijn coachtraject met Margot heb ik als zeer prettig ervaren. Margot is een goede coach die weet waar ze over praat. Ze durft te confronteren wat bij mij soms nodig is, maar doet dit op een zeer prettige manier. Ondanks dat ik veel zelfreflectie heb, wist Margot mij toch weer met nieuwe invalshoeken te laten kijken. Margot gaf mij altijd het gevoel dat zij volledige aandacht had voor mij en voelde mij altijd serieus genomen, terwijl wij samen ook hebben kunnen lachen. Dank je wel voor het leuke en leerzame traject.

Deborah schreef op 30 juli 2015:

Beste Margot, Onlangs hebben wij mijn coachtraject met succes afgerond. Dit traject heeft mij veel inzichten gegeven waardoor ik vertrouwen heb gekregen in mijzelf en de keuzes die ik mag maken. Het waren prettige gesprekken en je gaf mij altijd het gevoel dat je mij begreep. Je bent een professionele gesprekspartner en je voert je gesprekken met veel enthousiasme. Bedankt voor al je tijd die je in mij hebt gestoken en het vertrouwen dat je mij hebt gegeven. Hartelijke groet, Deborah