• darkblurbg

Ik werk als coach graag op verschillende niveaus om echte verandering te creëren die bij jou en je diepste drijfveren passen. Is dat wat jij nodig hebt?

Ik ben Margot Verduin. Als gecertificeerd coach, Counselor en trainer ben ik er om jou te ondersteunen, inspireren en ook te confronteren. Altijd met respect en vanuit de verbinding.

ZonderMeer Coaching Margot Verduin

 

 

 

Het ontstaan ​​​​​​van ZonderMeer 

Met het ontstaan ​​van mijn eigen coachings- en trainingsbureau is een diep gekoesterde wens in vervulling gegaan. Meer dan dat. Het is voor mij als een eerste levensbehoefte, want ik kan niet anders, zo voelt het. Dit werd mij duidelijk toen ik een opleiding in professionele coaching ging doen. Al tijdens de opleiding ben ik hier mijn werk van gaan maken om zo mijn passie te volgen. Met ZonderMeer als resultaat! Mijn eigen levenservaringen hebben gemaakt dat ik zelf de kracht heb ervaren van persoonlijke ontwikkeling vanuit verbinding en inzichten. Ik heb ervaren hoe diepgaand werken ervoor gezorgd heeft dat ik weer in contact kan zijn met mijzelf en echt kan ervaren wat levensvreugde voor mij betekent. Dat gun ik iedereen.

 

 

Een verdieping vanuit de basis

Na de opleiding tot professionele coach zocht ik naar de juiste opleidingen en cursussen om mijn eigen coachingskwaliteiten verder te ontwikkelen en te verdiepen. Naast trainingen over communicatie, leiderschap volgde ik o.a. deze opleidingen:

 • Post HBO opleiding dieper coachen / Counseling bij Alba academie (senior geaccrediteerd bij de NOBCO)
 • Post HBO opleiding tot professionele coach bij Balansgroep (geaccrediteerd door de NOBCO)
 • Post HBO organisatie coaching bij Balansgroep
 • Post HBO Psychosociale basiskennis bij Con Amore
 • Organisatieopstellingen
 • Verdieping systemisch werken
 • ACT
 • TA verdieping
 • Werken met familieopstellingen binnen 1 op 1 begeleiding
 • NLP Practitioner bij BPD Training
 • TMA
 • HBO social work, GGZ agoog

Ik ben als coach aangesloten bij beroepsorganisatie EMCC | NOBCO en ben senior geaccrediteerd. Ik volg tijdens ieder traject de Internationale Ethische Code van NOBCO. Klik hier voor meer informatie. Ook sta ik geregistreerd bij het CRKBO en ben ik een TMA en DISC gecertificeerde professional .

 

Het keerpunt

Het moment dat iemand mij vroeg: "maar wat wil JIJ nu eigenlijk?", was voor mij het begin van een nieuwe fase in mijn leven. In het zorgen voor anderen was ik mezelf soms voorbij geschoten. Dat ik voor mezelf begon was dan ook een verrassing. Het was iets dat moest gebeuren.

Die verrassing heeft nu plaatsgemaakt voor verwondering. Verwondering over het proces dat coaching en counseling teweeg kan brengen. Ik geloof namelijk dat de kracht in jezelf ligt en dat je jezelf ook (weer terug) kan vinden. Dat moment gun ik jou ook. Dat je voor jezelf kiest en dat alles er mag zijn en dat je van daaruit mag groeien. Niet voor mij, maar voor jezelf.

 

Mijn werkwijze en aanbod

Coaching en begeleiding

Welkom bij mijn unieke benadering als coach en counselor. Ik geloof in diepgaand werk, waarbij we op het snijvlak van coaching en counseling werken om echte verandering mogelijk te maken. Mijn eerste prioriteit is het creëren van een veilige en vertrouwelijke ruimte, waarin je vrij kunt spreken en jezelf kunt zijn.

Mijn kracht ligt in mijn scherpe analytische vermogen. Samen duiken we diep in de kern van je uitdagingen en doelen, waarbij ik zorgvuldig luister en de juiste vragen stel om inzicht te verschaffen. Maar ik ga verder dan dat. Ik daag je uit om nieuwe perspectieven te verkennen en jezelf uit te dagen om te groeien.

Wat mijn werkwijze bijzonder maakt, is mijn nadruk op verbinding. In onze sessies bouwen we een sterke band op, gebaseerd op respect en begrip. Ik ben er om je te ondersteunen, te begeleiden en te inspireren terwijl we samenwerken aan jouw persoonlijke groei en welzijn. Samen zetten we stappen richting een betere versie van jezelf.

 

Trainingen

Als trainer ben ik gepassioneerd bezig met het begeleiden van mensen om het gebied van coachingvaardigheden, communicatie, assertiviteit en effectiviteit. Mijn werkwijze kenmerkt zich door het creëren van een veilige en respectvolle omgeving waarin ik spiegelend en confronterend werk. Ik bied scherp inzicht en stimuleer groei door uitdagende feedback en doelgerichte begeleiding.

 

Ben jij klaar voor de confrontatie?

Ben jij er klaar voor? Jezelf ontdekken en ontwikkelen? Neem dan contact met mij op. Dit kan via het contactformulier, door te bellen of door  spontaan even langs te komen. Tot dan!

Tarieven

Lees meer

Ervaringen van klanten

Lees meer

nobco senior accreditatie
Disc