• darkblurbg

Ik werk als coach graag op verschillende niveaus om echte verandering te creëren die bij jou en je diepste drijfveren past. Is dat wat jij nodig hebt?

Hallo, ik ben Margot Verduin. Als coach en trainer ben ik er om jou te ondersteunen, inspireren en ook te confronteren. Altijd met respect en vanuit de verbinding.

 

Het ontstaan ​​van ZonderMeer 

Met het ontstaan ​​van mijn eigen coachings- en trainingsbureau komt een diep gekoesterde wens in vervulling. Meer dan dat. Het is voor mij als een eerste levensbehoefte, want ik kan simpelweg niet anders. Dit realiseerde ik me toen ik een opleiding in professionele coaching. Al tijdens de opleiding ik hier mijn werk van te gaan maken. Met ZonderMeer als resultaat!

 

Een verdieping vanuit de basis

Na de opleiding tot professioneel coach zocht ik naar de juiste opleidingen een cursussen om mijn eigen coachingskwaliteiten verder te ontwikkelen. Naast trainingen over communicatie, leiderschap en verdiepende coachingstechnieken ik deze opleidingen:

  • Post HBO opleiding tot professioneel coach bij Balansgroep (geaccrediteerd door de NOBCO, déorganisatie voor coaches)
  • Post HBO organisatie coaching bij Balansgroep
  • Post HBO Psychosociale basiskennis bij Con Amore
  • Organisatieopstellingen
  • Het nieuwe opstellen
  • HANDELEN
  • TA verdieping
  • NLP Practitioner bij BPD Training

Ik ben als coach aangesloten bij beroepsorganisatie EMCC | NOBCO. Daarnaast zijn er opleidingen die zijn geaccrediteerd door NOBCO en Stichting Post HBO. Ik volg tijdens ieder traject de Internationale Ethische Code van NOBCO. Ook sta ik geregistreerd bij het BATC, CRKBO en ben ik een TMA gecertificeerde professional .

 

Het keerpunt

Het moment dat iemand mij vroeg: "maar wat wil JIJ nu eigenlijk?". Dat was een openbaring. In het zorgen voor anderen was ik mezelf soms voorbij geschoten. Dat ik voor mezelf begon was dan ook een verrassing. Het was iets dat moest gebeuren, maar ik was ook verbaasd.

Die verrassing heeft nu plaatsgemaakt voor verwondering. Verwondering over het proces dat coaching en counseling teweeg kan brengen. Ik geloof namelijk dat de kracht in jezelf ligt en dat je die zelf ook (weer terug) kan vinden. Voel de oprechte verbazing in je eigen kunnen, zoals ik die ook voelde. Die ene vraag was voor mij een openbaring. Dat moment gun ik jou ook. Dat je voor jezelf kiest en alles op tafel gooit. Niet voor mij, maar voor jezelf.

 

Mijn werkwijze en aanbod

 

Coaching en begeleiding

 

Tijdens onze sessies staan ​​we elkaar in verbinding. Alles mag er op dat moment zijn, ook de kwetsbare kant die je liever niet toont. Voel je vertrouwd en gelijkwaardig. Wij bewandelen samen de weg van jouw ontwikkeling.

De sessies kunnen vergoed door de aanvullende zorgverzekering

 

Trainingen

 

Ik coach niet alleen mensen die op zoek zijn naar ondersteuning op privé of werkgebied, maar ook coaches. Bij ZonderMeer coachings- en trainingsbureau kun je terecht voor een verdieping van je coachingstechnieken. Tevens ben ik werkzaam als trainer voor de Post-HBO Opleiding 'Professioneel Coach' en de opleiding teamcoaching bij Balansgroep. 

 

Ben jij klaar voor de confrontatie?

Ben jij er klaar voor? Jezelf (haar) ontdekken en ontwikkelen? Voor die positieve blik in de spiegel? Neem dan contact met me op. Dit kan via het contactformulier , door te bellen of spontaan even langs te komen. Tot dan!

Tarieven

Lees meer

Ervaringen van klanten

Lees meer