• darkblurbg

Ons aanbod voor trainingen voor bedrijven

Voor meer informatie kunt u contact opnemen!


Bij ZonderMeer begrijpen we dat de sleutel tot het succes van uw bedrijf ligt in de vaardigheden en de effectiviteit van uw medewerkers. Daarom bieden wij op maat gemaakte incompany trainingen die zijn ontworpen om uw team te versterken en te laten groeien. Of het nu gaat om het verbeteren van persoonlijke effectiviteit, het ontwikkelen van coachvaardigheden, het versterken van assertiviteit of het verbeteren van communicatie binnen uw organisatie, wij hebben de expertise en ervaring om u te helpen uw doelen te bereiken.

trainingen voor organisaties           werken met waarden

Onze Aanpak

Bij ZonderMeer geloven we dat trainingen effectief zijn wanneer ze zijn afgestemd op de specifieke behoeften en doelstellingen van uw bedrijf. Daarom bieden wij maatwerktrainingen die zijn ontworpen om aan uw unieke eisen te voldoen. Of u nu wilt werken aan individuele ontwikkeling, teambuilding, of het bevorderen van een betere onderlinge verstandhouding tussen uw medewerkers, wij luisteren naar uw wensen en creëren een programma dat perfect bij uw organisatie past. Ook een bedrijfsborrel of teamuitje kan ingevuld worden met ons trainingsaanbod.

Ons Trainingsaanbod

Bij ZonderMeer bieden we een breed scala aan trainingen op verschillende gebieden, waaronder:

 1. Persoonlijke Effectiviteit: Ontwikkel de vaardigheden die nodig zijn om productiever te zijn, uw tijd efficiënt te beheren en doelen te bereiken.

 2. Coachvaardigheden: Leer hoe u anderen effectief kunt begeleiden, motiveren en ondersteunen bij hun professionele groei.

 3. Assertiviteit: Versterk uw vermogen om op een zelfverzekerde en respectvolle manier uw standpunt over te brengen en uw grenzen te stellen.

 4. Onderzoeken en benutten Kwaliteiten: Verhoog het bewustzijn van de kwaliteiten en het inzicht van hoe deze benut kunnen worden.

 5. Omgaan met agressiviteit: Weet hoe te communiceren wanneer je te maken hebt met agressieve klanten of medewerkers
 6. Communicatie: Verbeter de communicatievaardigheden van uw team, bevorder effectieve samenwerking en voorkom misverstanden.

 7. Waarden als leidraad: Wat wat ieders belangrijkste drijfveren en waarden zijn waardoor iedere medewerker optimaal passend ingezet kan worden.

Bovenstaande thema's kunnen ingezet worden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, maar ook voor teambuilding. Bij alle thema's zal gewerkt worden met diepgaande inzichten tot aan praktische handvatten. 

Waarom kiezen voor ZonderMeer?

 • Ervaren Instructeurs: Onze instructeurs zijn deskundigen op hun vakgebied en beschikken over ruime ervaring in het geven van bedrijfstrainingen.

 • Maatwerk: Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden wij maatwerktrainingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften en doelen.

 • Flexibiliteit: We passen ons aan uw planning aan. Of u nu kiest voor korte workshops, langere programma's, of trainingen op locatie, we zorgen ervoor dat het in uw schema past.

 • Meetbare Resultaten: We streven naar meetbare resultaten. Onze trainingen zijn ontworpen om uw team te helpen groeien en te excelleren, en we volgen de voortgang nauwgezet.

 • Teambuilding en Kennisdeling: Onze trainingen bevorderen niet alleen individuele groei, maar versterken ook de banden tussen teamleden en bevorderen kennisdeling binnen uw organisatie.

 • Werkvormen: Er wordt gebruik gemaakt van vernieuwende en interactieve werkvormen die aansluiten bij verschillende leerstijlen.

Neem contact met ons op

Klaar om uw team te laten groeien en de prestaties van uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact op met ZonderMeer en ontdek hoe onze incompany trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit, coachvaardigheden, assertiviteit, drijfveren/waarden en communicatie uw organisatie kunnen versterken. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw succes te bevorderen.