• darkblurbg

Coaching en counseling in Ede / Bennekom voor jouw unieke ontwikkeling

Voor Coaching en counseling in Ede en omgeving ben je bij ZonderMeer Coaching aan het juiste adres. Vaak is er veel nodig voordat je hulp vraagt. Dit kan zijn op het gebied van loopbaan, persoonlijk ontwikkeling en trauma. Misschien heb al regelmatig het voornemen gehad om echt iets te veranderen, maar val je toch regelmatig terug in oud gedrag waar je juist zo veel last van hebt. Dit kan loopbaan of privé georiënteerd zijn. Coaching en Counseling bij ZonderMeer in Ede  / Bennekom kan je helpen je doelen te bereiken en te realiseren. 

Persoonlijke voorkeuren, ervaringen, meegemaakte trauma's spelen op allerlei vlakken in je leven een rol. Bij persoonlijke coaching staan ​​drie vragen centraal: wat wil je, wat kan je, wat belemmerd je. Er kunnen vragen spelen op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Denk hierbij aan:

  • Persoonlijke vragen zoals zelfbeeld, balans, ontwikkeling
  • Loopbaanvragen
  • Studiekeuze
  • Omgaan met angst, spanning en trauma
  • Overspannen
  • Acceptatie
  • Oude patronen en accepteren
  • Effectiviteit
  • Autismebegeleiding

Met persoonlijke coaching, loopbaancoaching of counseling zoeken we naar jouw mogelijkheden. De weg naar een beter contact met jezelf of bijvoorbeeld  meer levensvreugde of werkvoldoening. Vanuit dat contact leer je vorm te geven aan jouw leven vanuit jouw wensen, drijfveren, ambities en talenten. ZonderMeer helpt je met het verkrijgen van inzichten en tools, zodat je na een traject een goede basis hebt voor nu en in de toekomst. Ik zal je op integere wijze en in verbinding ondersteunen en inspireren.

Aanpak coachingsbureau ZonderMeer

Aan een traject kan een vrijblijvende kennismakingsgesprek in de omgeving van Ede / Bennekom vooraf gaan waarin we je coachvraag onderzoeken en elkaar leren kennen. Tevens zullen we de mogelijkheden en werkwijze met je bespreken. 

Coachings- en trainingsbureau ZonderMeer te Ede / Bennekom verdeeld een traject in drie fasen. Fase 1 is de onderzoeksfase. Wie ben je, wat wil je, wat kan je, wat belemmerd je en wat heb jij nodig. Fase 2 is de doelenfase. Hierin gaan we jouw doelen helder en concreet maken met de opgedane inzichten. Fase 3 is de actiefase. Hierin definiëren we de acties die jij nodig hebt en ga je aan de slag met water er nodig is om de acties uit te kunnen voeren. We onderzoeken belemmeringen en kijken hoe je deze kan ombuigen naar mogelijkheden. Acceptatie speelt ook een belangrijke rol. Tools die ik gebruik zijn: ACT, RET, Oplossingsgericht, NLP, TA, biografisch werk, systemisch werk met o.a. familieopstellingen, Verbindende communicatie, MatriX-methode. lichaamsgericht werken, voice daloque etc. Aan het einde van het traject is er ruimte voor borging van de door jou behaalde resultaten en een evaluatie. Wanneer dit waardevol is kunnen we gebruik maken van de TMA, DISC of Balanskleurentest ter ondersteuning van het traject. 

 

Persoonlijke coaching

Lees meer

Loopbaan coaching

Lees meer

Autisme coaching

Lees meer

TMA

Lees meer

Ervaringen van cliënten

Margot heeft mij geholpen bij het ontdekken en concretiseren van mijn drijfveren op werkgebied. Met behulp van een TMA onderzoek en de duidelijke vertaalslag vanuit Margot heeft mij dit meer inzicht gegeven. Het is mooi om te zien dat Margot zo enthousiast en gepassioneerd en is in haar werk. Dit geeft een hele gemoedelijk sfeer. Bedankt Margot!
Lieve Margot, ik meldde mij bij jou aan omdat ik na jaren alleen te hebben gewoond, samen was gaan wonen en dit niet zo soepel verliep. De 8 sessies met jou hebben mij heel veel inzicht over mijzelf gegeven, hoe ik in het leven sta en wat ik belangrijk vind en wil. Ik vond de sessies erg inzicht gevend en leerzaam en jij toonde je een vaardig en betrokken coach, die mij uitdaagde om verder te kijken, te onderzoeken en nieuw gedrag uit te proberen. Samen hebben wij de weg afgelegd naar een situatie waarin niet alleen mijn relatie verbeterd is en veel soepeler verloopt, maar het contact met mijn vrienden en naasten ook diepgaander is en mij meer voldoening brengt. Het traject was uitdagend, maar zonder jou was ik niet zo ver gekomen en had ik niet gerealiseerd wat ik nu gerealiseerd heb. Ik kijk met veel plezier terug op dit leerzame traject en raad iedereen deze ondersteuning bij het ontwikkelen en verdiepen van jezelf aan.
Dieptegang, inzicht(gevend), snel analyserend vermogen, to the point, aandacht voor de persoon, inlevingsvermogen. Het coaching traject: uitstekende opbouw, inspirerend, inspannend, ontspannen, maar ook confronterend. Margot is een coach die je verder brengt zowel privé als zakelijk; sta je voor een muur en even niet verder weet.