• darkblurbg

Coaching en counseling voor jouw unieke ontwikkeling (nu ook digitale coaching)

Persoonlijke voorkeuren, ervaringen, wensen en keuzes spelen op alle vlakken in je leven een rol. Bij persoonlijke coaching staan drie vragen centraal: wat wil je, wat kan je, wat belemmerd je. Er kunnen vragen spelen op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Denk hierbij aan:

  • Persoonlijke vragen
  • Loopbaanvragen
  • Studiekeuze
  • Verzuimbegeleiding
  • Stress
  • Oude patronen loslaten
  • Effectiviteit
  • Meer balans
  • Autismebegeleiding

Met persoonlijke coaching / counseling zoeken we naar jouw mogelijkheden. De weg naar een beter contact met jezelf. Vanuit dat contact leer je vorm te geven aan jouw leven vanuit jouw wensen, drijfveren, ambities en talenten. ZonderMeer helpt je met het verkrijgen van inzichten en tools, zodat je na een traject een goede basis hebt gecreëerd voor nu en in de toekomst.

Aanpak

Aan een traject kan een vrijblijvend kennismakingsgesprek vooraf gaan waarin we je coachvraag onderzoeken en elkaar leren kennen.

Vervolgens kan je een traject onderverdelen in drie fasen. Fase 1 is de onderzoeksfase. Wie ben je, wat wil je, wat kan je en wat heb jij nodig.  Fase 2 is de doelenfase. Hierin gaan we jouw doelen helder en concreet maken. Fase 3 is de actiefase. Hierin bepalen we de acties die jij nodig hebt en ga je aan de slag met wat er nodig is om de acties uit te kunnen voeren. We onderzoeken belemmeringen en kijken hoe je deze kan ombuigen naar mogelijkheden. Aan het einde van het traject is er ruimte voor borging van de door jou bereikte resultaten en een evaluatie. Ieder traject is maatwerk en zal ingericht worden aansluitend aan wat jij nodig hebt.

Digitale coaching

In deze rare tijd waarin het Coronavirus het nieuws domineert kan het zijn dat er voor jou juist ruimte en tijd ontstaat voor jouw (persoonlijke) ontwikkeling. Ook kan het zijn dat eenzaamheid en onzekerheid de kop op steken of dat je door bewustzijn van de kwetsbaarheid van het leven nu keuzes wil maken in jouw ontwikkeling. Daarom bied ik nu digitale coaching en counseling aan tegen een aangepast tarief. We kunnen bijvoorbeeld via skype  sessies doen waarmee we oefeningen kunnen doen en waarbij ik je mee kan laten kijken met voorbeelden en uitleg. Daarnaast krijg je huiswerk om mee aan de slag te gaan. Hierdoor is het voor mij mogelijk om in verbinding met jou en op een dieper level samen aan jouw ontwikkeling te werken. 

Vergoeding zorgverzekeraars (vanaf augustus 2020)

Je kunt de begeleiding veelal gedeeltelijk vergoedt krijgen als je aanvullend verzekerd bent. Vraag dit goed na bij je eigen zorgverzekeraar. Wanneer je een werknemer bent van een organisatie kun je de coaching soms via je werkgever vergoedt krijgen. 

Persoonlijke coaching

Lees meer

Autismecoaching

Lees meer

Individuele coaching in een groep

Lees meer

TMA

Lees meer

Loopbaancoaching

Lees meer

Ervaringen van cliënten

Margot heeft mij geholpen bij het ontdekken en concretiseren van mijn drijfveren op werkgebied. Met behulp van een TMA onderzoek en de duidelijke vertaalslag vanuit Margot heeft mij dit meer inzicht gegeven. Het is mooi om te zien dat Margot zo enthousiast en gepassioneerd en is in haar werk. Dit geeft een hele gemoedelijk sfeer. Bedankt Margot!
Lieve Margot, ik meldde mij bij jou aan omdat ik na jaren alleen te hebben gewoond, samen was gaan wonen en dit niet zo soepel verliep. De 8 sessies met jou hebben mij heel veel inzicht over mijzelf gegeven, hoe ik in het leven sta en wat ik belangrijk vind en wil. Ik vond de sessies erg inzicht gevend en leerzaam en jij toonde je een vaardig en betrokken coach, die mij uitdaagde om verder te kijken, te onderzoeken en nieuw gedrag uit te proberen. Samen hebben wij de weg afgelegd naar een situatie waarin niet alleen mijn relatie verbeterd is en veel soepeler verloopt, maar het contact met mijn vrienden en naasten ook diepgaander is en mij meer voldoening brengt. Het traject was uitdagend, maar zonder jou was ik niet zo ver gekomen en had ik niet gerealiseerd wat ik nu gerealiseerd heb. Ik kijk met veel plezier terug op dit leerzame traject en raad iedereen deze ondersteuning bij het ontwikkelen en verdiepen van jezelf aan.
Dieptegang, inzicht(gevend), snel analyserend vermogen, to the point, aandacht voor de persoon, inlevingsvermogen. Het coaching traject: uitstekende opbouw, inspirerend, inspannend, ontspannen, maar ook confronterend. Margot is een coach die je verder brengt zowel privé als zakelijk; sta je voor een muur en even niet verder weet.