• darkblurbg

sponsoring door ZonderMeer

Gepubliceerd op: 21-09-2023

ZonderMeer helpt mensen graag hun doelen te onderzoeken en bereiken. En daar horen ook sportieve doelen bij. Daarom is ZonderMeer gestart met een sportieve sponsoring.

ZonderMeer Coaching en Training, staat voor persoonlijke ontwikkeling. Persoonlijke ontwikkeling staat ook voor het nastreven van doelen. daarom zijn wij gestart met het sponsoren met fietskleding. Bij ZonderMeer Coaching en Training hebben we altijd al geloofd in het belang van persoonlijke ontwikkeling en actieve levensstijl om je doelen te bereiken waaronder ook sportieve doelen.  Deze sponsoring brengt dit samen. We wensen de mannen veel fietsplezier!

 

Over ZonderMeer Coaching en Training: Bij ZonderMeer Coaching en Training geloven we in het ontsluiten van het volledige potentieel van individuen en organisaties door middel van coaching, training en advies. We zijn gepassioneerd over gezondheid, welzijn en persoonlijke groei. Onze missie is om positieve verandering te stimuleren en te ondersteunen, en we doen dat met een glimlach en een gezonde dosis enthousiasme.