• darkblurbg

Nieuwe website

Gepubliceerd op: 29-01-2020

5 Jaar geleden ben ik gestart als coach. Dat voelde niet als een keus maar iets wat van binnen borrelde en gewoon "moest". Intensieve en leerzame jaren met heel bijzondere kijkjes in de levens van mensen en bij kunnen dragen aan hun ontwikkeling.

Wat is er veel gebeurd sindsdien. Dan lees ik na 5 jaar mijn eigen website nog eens door waar ik toen trots op was en ik voelde gewoon, dit klopt niet meer. Ik ben veranderd en waar ik voor sta en wat ik wil doen heeft zich verder verdiept. Dus tijd voor een nieuwe website. Ruimte voor de trainingen waar ik me steeds meer op ga richten en een inhoud die meer past bij de ik van nu. Maar wat een bevalling is dat. Hoe geef je woorden aan wat je van binnen zo goed voelt.

Inmiddels staat de website! Het voelt als een plantje wat aan het ontkiemen is, het zonlicht ziet en dan in alle glorie verder mag gaan groeien en bloeien. Dan kans is groot dat ik over 5 jaar weer naar mijn website kijk en denk: was dat waar ik toen trots op was? Dat is eigenlijk precies wat het leven en persoonlijke ontwikkeling doet. Er zijn steeds weer nieuwe fases in je leven die zich aandienen, soms kan dat pittig zijn en tegelijk biedt het ook weer ruimte om weer een nieuw deel van jezelf de ruimte te geven en te laten ontkiemen! 

Neem een kijkje op mijn nieuwe website en misschien kan ik iets voor jou betekenen bij de volgende fase in jouw leven. 

www.zondermeercoaching.nl