• darkblurbg

Digitale coaching

Gepubliceerd op: 18-03-2020

Digitale coaching i.v.m. het coronavirus, werkt dat wel?

In de opleiding tot professioneel coach die ik geef zit een blok wat gaat over e-coaching. Natuurlijk laat ik deelnemers zelf ervaren hoe zij dit vinden om te doen. Ik was zelf altijd wel wat sceptisch. Liever gewoon direct contact. Natuurlijk is telefonische, mail en app ondersteuning rondom een traject heel waardevol, maar complete sessies digitaal zag ik dat nog niet zo als mijn ding.

Nou, daar zit ik dan, oortjes in, programma staat klaar en de nodige schermen met informatie om te kunnen delen staan open.  Digitaal coachen is natuurlijk beter dan niets nu we in deze tijd gedwongen zijn om op alternatieve manieren door te gaan met begeleiding. Want de behoefte aan begeleiding is juist nu heel groot. Veel te kwetsbaar om in deze roerige tijd dan maar even niet te coachen en counselen. En ik moet je zeggen, ik ben aangenaam verrast. Mijn zintuigen worden geprikkeld en het lijkt of ik door mijn scherm juist helemaal in de ander kruip. Ik ben alert en volledig in verbinding. Er is veel mogelijk en de intensiteit is veel groter dan ik had verwacht. Dus ik ben om. Ik zie het nu niet als must, ik zie het als een verrijking dat ik nu ook digitale coaching aan kan en wil bieden. 

Dus, in deze rare tijd, waarin het Coronavirus het nieuws domineert, kan het zijn dat er voor jou juist ruimte en tijd ontstaat voor jouw (persoonlijke) ontwikkeling. Ook kan het zijn dat eenzaamheid en onzekerheid de kop op steken of dat je door bewustzijn van de kwetsbaarheid van het leven nu keuzes wil maken in jouw ontwikkeling. Daarom bied ik nu dus met veel plezier digitale coaching en counseling aan tegen een aangepast tarief. Iets voor jou? klik hier voor de tarieven!