• darkblurbg

Binnenkort!

Een verdiepende  training voor coaches die graag meer willen doen met belemmerende overtuigingen binnen 1 op 1 coaching om zo dieper in de ijsberg te werken. De training duurt 5 dagen en na het volgen  van deze training ben je in staat om op een dieper level met belemmerende overtuigingen te werken binnen 1 op 1 coaching.

Inhoud van de Training

De training omvat 3,5 trainingsdagen waarin theorie en praktijk elkaar afwisselen en er is volop ruimte voor intervisie. Tevens voert de deelnemers onder begeleiding van de trainers diverse opdrachten in eigen tijd uit om zich het geleerde goed eigen te maken en om zich hier vertrouwd mee te voelen.  Bovendien brengen de deelnemer zelf eigen casussen in om hiermee te kunnen oefenen op de trainingsdagen. Hierdoor is persoonlijke ontwikkeling ook een belangrijk deel van de trainingen.

Er wordt getraind in de volgende tools, methoden en vaardigheden:

  • Communicatie en gesprekstechnieken
  • Belemmerende overtuigingen onderzoek
  • Ziektewinst onderzoek
  • Methodieken voor aanpak (TA, 5G, Heel, Act, systemisch werk, omgaan met weerstand)
  • Stress release oefeningen
  • The Work

Voor wie is deze opleiding

De opleiding is bedoeld voor coaches en begeleiders met minimaal drie jaar werkervaring, die een passie hebben voor het begeleiden van mensen. De minimum leeftijd is 25 jaar.

Locatie

De opleiding start 1 x per jaar en wordt gegeven Ede/Bennekom

Trainers

Onze ervaren trainers stimuleren, inspireren, helpen cursisten de eigen kennis en ervaring te integreren en bieden een veilig leerklimaat. Wij werken met ervaren seniortrainers.

Kennismaken

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met mij op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking of voor meer informatie.