• darkblurbg

Heb jij als coach behoefte aan verdieping van je kennis en wil je je graag verbonden voelen met vakgenoten en tegelijkertijd leren verdiepen voor jezelf en voor je cliënten? Wil je je onderscheiden als unieke specialist binnen jouw vakgebied? Het werken binnen coaching met het verdiepingsmodel kan je daarbij helpen. Tijdens de workshop maak je kennis met alle onderdelen van het verdiepingsmodel door te werken aan een eigen casus. Je werkt met verschillende methodieken rondom het thema belemmerende overtuigingen en het ombuigen naar mogelijkheden volgens het Verdiepingsmodel. Zo kan jij met lef en vertrouwen verandering creëren voor jezelf en voor jouw klanten.

Het Verdiepingsmodel

Uit ervaring weten we dat belemmerende overtuigingen in ieder traject een belangrijke rol spelen. Zelfs al start een traject met een heel praktische ogenschijnlijk eenvoudige coachvraag, dan zitten daar vaak diepgaande belemmeringen en overtuigingen onder die iemand gedurende zijn leven heeft opgebouwd. Daar niet mee werken betekent vaak een kortdurend resultaat.

Het verdiepingsmodel zorgt ervoor dat je vanuit verschillende dynamieken en op verschillende levels naar Belemmerende Overtuigingen kijkt en hiermee aan het werk gaat. Verschillende uitgangspunten van coaching komen hierbij samen. Van verbinding, verdieping en acceptatie naar progressiegericht en vertrouwen en een gezonde balans. Hierdoor heeft coaching meer diepgang en een intense uitwerking. Het maakt het voor jou als coach mogelijk om met al deze elementen te spelen en ze te laten samenwerken waardoor jouw eigen intuïtie en die van je cliënt alle ruimte krijgt. 

De V's uit het verdiepingsmodel

Verbinding: werken vanuit je waarden en verbinden met wat er is

Vertaling: wat wil je eigen persoon je nu vertellen en hoe kan je dat gebruiken

Verzachting: hoe kan je je vooruit bewegen en tegelijk accepteren

Vertrouwen: toegewijd handelen en vertrouwen krijgen

Verdieping: door al deze elementen samen te voegen ontstaat er een maximale diepgang 

De workshop duurt 2 * 1.5 uur. Je werkt tijdens de workshop aan de hand van je eigen ingebrachte casus en ontwikkelpunt. We doorlopen gedurende de 2 workshopmomenten alle V's van het Verdiepingsmodel om zo te verdiepen en een concreet plan te hebben wat volledig aansluit bij wat voor jou belangrijk is. We werken ook met werkbladen. Deze kan je daarna voor je eigen coachpraktijk kan gebruiken. Tijdens de meeting zal je regelmatig met mededeelnemers in gesprek gaan over jouw doel. De meetings zullen plaatsvinden via Zoom. De kosten bedragen € 45,- excl btw. Aan het einde van de workshop worden de Powerpoints aan je doorgemaild zodat je deze kan gebruiken als naslagwerk.

 
Data
Workshop 1
Maandag 18 januari 2021 10:00 - 11:30 uur
Maandag 1 februari 2021 10:00 - 11:30 uur
Workshop 2
Woensdag 24 februari 2021 19:30 - 21:00 uur
Woensdag 17 maart 2021 19:30 - 21:00 uur

Meld je nu aan: