• darkblurbg
    Coachskills

 

Welkom op de webpagina van Coach Skills!

Coach Skills is een trainingsbureau dat zich richt op korte verdiepende trainingen voor coaches. Coach Skills is tot stand gekomen door de samenwerking tussen Margot Verduin van ZonderMeer Coaching en Helga Wilpshaar van CenTalent. In 2020 hebben zij het Verdiepingsmodel ontwikkeld waarop de trainingen gebaseerd zijn.


Kernkrachtig

De fundering van Coach Skills wordt gevormd door de kernwaarden authenticiteit, ontwikkeling en creativiteit. In onze trainingen leer je dan ook hoe je jouw authentieke werkwijze inzet om impactvolle ontwikkeling te creëren door het inzetten van creatieve werkvormen.

 

Het Verdiepingsmodel

Uit ervaring weten we dat de overtuigingen in ieder traject een belangrijke rol spelen. Een traject begint vaak met een heel praktische, ogenschijnlijk eenvoudige, coachvraag. Gedurende het traject blijkt daar zo veel meer achter te zitten. Daar niet mee werken geeft vaak een kortdurend resultaat.

Het Verdiepingsmodel leert je vanuit verschillende dynamieken en op verschillende niveaus naar Belemmerende Overtuigingen te kijken en ermee om te gaan. Je leert vanuit een ander perspectief te kijken, om van daaruit passend en praktisch te kunnen handelen. Verschillende uitgangspunten van coaching komen daarbij samen: Van verbinding, verdieping en acceptatie naar progressiegerichte acties. En dat alles met vertrouwen en gezonde balans. Hierdoor krijgt coaching diepgang en een intense uitwerking.

Als coach leer je om met alle elementen uit het Verdiepingsmodel te spelen en ze te laten samenwerken. Jouw intuïtie en die van je cliënt krijgen daarbij alle ruimte.

 

Dit zijn de pijlers van het verdiepingsmodel:

  • Vertrouwen - in jezelf en in het proces
  • Mildheid - naar jezelf en naar je omgeving
  • Inzicht - in wat belangrijk voor je is, wat je belemmert en wat je patronen zijn
  • Verbinding - met jezelf en je naasten
  • Actie nemen - om je doel te bereiken op een manier die bij je past

Wanneer je deze pijlers begrijpt, doorvoelt en weet toe te passen kun je diepgaande verandering creëren. Coach Skills biedt trainingen aan om je te leren hoe je met deze pijlers kunt werken. 

 

Voor wie?

Coach Skills is er voor coaches die ervaring hebben in hun rol als professioneel coach en een basiskennis hebben van coach-methodieken. In onze trainingen dagen we je uit op intellectueel, intuïtief en persoonlijk vlak. Je leert hoe je jouw coachvaardigheden kunt verdiepen en hoe je dat kunt integreren met jouw authentieke werkwijze. Wil jij je het vak van impactvol coachen eigen maken? Meld je dan aan voor een van de trainingen.

Wie zijn wij

De oprichters van Coach Skills zijn Margot Verduin en Helga Wilpshaar. Beiden hebben jarenlang in het bedrijfsleven coachende vaardigheden ontwikkeld en, toen zij zich daar verder in gingen professionaliseren, werden ze gegrepen door het coachvak. Sindsdien werken zij als zelfstandig coach in hun eigen praktijk en zijn ze beiden als trainer verbonden aan de Opleiding tot Allround coach van Balansgroep. 

'Onze ervaring is dat het voor coaches belangrijk is zich te blijven ontwikkelen en dat ze dat ook graag willen. We wilden graag het verband leggen tussen verschillende methodieken en er verdiepende elementen aan toe voegen. Dit alles zodat er een model ontstaat dat op diepgaand niveau verandering creëert. Het Verdiepingsmodel richt zich op de verdere ontwikkeling van de coach en het op creatieve wijze combineren van coach skills.'

       

Wil je meer informatie? Neem dan contact op voor een vrijblijvende persoonlijk adviesgesprek via 06-38129581 (Margot Verduin) of 06-13744514 (Helga Wilpshaar) of vul het contactformulier in.

Naast onze verdiepende workshops voor coaches bieden wij ook persoonlijke ontwikkeltrajecten aan voor coaches. Ben je op zoek naar maatwerk voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking om samen de mogelijkheden te onderzoeken.

 

Klik hieronder op de training waarin je geïnteresseerd bent voor meer informatie en om je aan te melden:

 

9 keer ik
Verdiepen met het Enneagram

Binnenkort meer informatie

Je Waarden als leidraad

Klik hier voor meer informatie

Innerlijke verdieping


Binnenkort meer informatie

Ik en de ander

In verbinding met communicatie

Binnenkort meer informatie