• darkblurbg

Trainingen voor coaches, verdieping in coaching en begeleiding 

D.m.v. trainingen voor coaches helpen wij coaches  hun toolkit uit te breiden vanuit verschillende perspectieven. Je gaat je kennis verdiepen, je vaardigheden ontwikkelen en belemmerende overtuigingen ombuigen naar mogelijkheden. Zo kan jij met lef en vertrouwen verandering creëren voor jezelf en voor jouw klanten.

Voor Coaches, begeleiders, docenten, leidinggevenden, HR of therapeuten. Een uitbreiding van je methodieken, meer verdieping in al bekende methodieken en creatieve manieren om methodieken toe te passen. Denk hierbij o.a. aan 5G, TA, systemisch werk, ACT, Oplossingsgericht, NLP technieken en verbindende communicatie.

Een trainingen gaat altijd om jouw persoonlijke ontwikkeling en je ontwikkeling als coach. Dus je zal eerst met je eigen belemmerende overtuigingen aan de gang gaan om het vervolgens toe te kunnen passen bij je eigen cliënten. De trainingen zijn praktisch ingericht waardoor je volop oefent om je de methodieken eigen te maken en vertrouwen te krijgen. Daarnaast is ruimte om het geleerde te integreren met je eigen werkwijze.

Aanpak

Bij onze coachopleidingen staat verbinding en verdieping centraal. Dat maakt je werk niet alleen mooier, maar ook effectiever: Alleen door jezelf als mens optimaal in te zetten kom je sneller tot de kern. 

Wij bieden een gedegen training met praktische tools, inspiratie, brede methodische kennis en veel ruimte om te oefenen en jezelf vertrouwt te maken met datgene wat je aangeboden wordt. Je ontvang theoretische info, deze wordt toegelicht, gedemonstreerd en vervolgens ga je hier gedurende de opleidingsdag mee oefenen. Aansluitend ga je hier in je eigen omgeving mee aan de gang. Tijdens intervisie kan je je casussen inbrengen. 

Jij bent jouw instrument

Werken aan jouw vaardigheden als begeleider is werken aan jezelf. Jij bent het instrument. Daarom gaan trainingen bij ZonderMeer altijd over jouw persoonlijke ontwikkeling en je ontwikkeling als coach of begeleider. Je krijgt praktische tools en werkbladen, je oefent volop en je ontdekt nieuwe dingen in jezelf. Je Krijgt meer zicht op hoe je de verschillende mogelijkheden kan integreren met jouw manier van begeleiden.  

 

 

Opleiding tot Allround coach

 

Lees meer

In company trainingen

 

Lees meer

Coach Skills

 


Lees meer

Ervaringen van deelnemers

Margot was mijn trainer bij mijn opleiding tot professioneel coach 2019/2020. Ik heb haar als een warme trainer ervaren, integer, doortastend en altijd ondersteunend, gericht op ontwikkeling. Zij heeft een veilige sfeer in de groep gecreëerd waardoor ik me verder kon ontwikkelen als coach en als persoon. Naast bovenstaande karaktereigenschappen is Margot ook heel kundig, erg veel van haar geleerd. Mocht ik ooit coaching of training overwegen die Margot aan kan bieden, zou ik niet verder hoeven zoeken!
Lieve Margot, Tijdens mijn opleiding tot professioneel coach heb ik je leren kennen als een enthousiaste, gedreven coach met passie voor zowel het coachen als voor het overbrengen van jouw kennis hierover aan anderen. Je bent altijd positief en blijft geduldig en rustig, wat er ook gebeurt. Ik heb jou ervaren als een inspirerende trainer, die goed voorbereid was en goed kan uitleggen. Jouw praktijkvoorbeelden om theorie en methodieken uit te leggen vond ik geweldig. Niet alleen gaf dit goed inzicht in wat de bedoeling was, ook gaf het een kijkje achter de schermen hoe jij zelf als coach werkt. Een voorbeeld voor ieder die coach wil worden! Je hebt mij het hele jaar op opbouwende wijze begeleid, met positief kritische feedback, waardoor ik kon groeien als coach. Je zorgde daarbij altijd voor een veilige en warme sfeer, waarin ik me gezien en gehoord voelde. Als coach daagde je de groep uit om onszelf te verdiepen en te ontwikkelen en daarmee te ervaren hoe het ook voor onze coach-klanten is om aan persoonlijke knelpunten te werken. Ook mijn eigen coach-traject was heel leerzaam. Ik kijk met veel plezier terug op het afgelopen jaar. Je ben een toptrainer en een topcoach en ik raad iedereen deze ondersteuning bij het ontwikkelen en verdiepen van jezelf aan. Dankjewel voor alles!
Margot is een hele fijne, georganiseerde trainer. Ze kan de theorie goed uitleggen, is een inspirerend rolmodel en begeleid de praktijkoefeningen op een prettige manier. Haar feedback is duidelijk, leerzaam en opbouwend, ze laat je als cursist echt groeien in je rol. Het is fijn om les van haar te krijgen en ik denk dat ze ook een hele goede coach is.
Margot heb ik in haar rol als trainer/coach ervaren als een rasechte vakvrouw. Ze heeft binnen korte tijd inzicht in wat iemands kwaliteiten, uitdagingen en ontwikkelmogelijkheden zijn en koppelt deze op empathische, duidelijke wijze terug. Hierdoor heb ik mij niet alleen kunnen ontpoppen tot coach, maar heb ik mij bovendien enorm gezien gevoeld door haar. Haar respectvolle wijze van communiceren, haar draagkracht en haar vakbekwaamheid zijn wat mij betreft een voorbeeld voor iedere professional.