TMA: Inzicht in jouw unieke zelf


drijfveren TMA

Inzicht in jouw unieke zelf?

Inzicht in jezelf. Wat zijn jouw onveranderlijke aangeboren kernwaarden, die jou drijven? Die bepalen van welke activiteiten jij energie krijgt, welke je energie kosten, hoe jij leert of je graag samenwerkt of liever alleen. Zoek je eerder een creatieve oplossing zoek dan een praktische? Of juist andersom?…

Elk mens is uniek en heeft zijn of haar eigen combinatie van onveranderlijke aangeboren kernwaarden. Wil jij deze voor je team of voor jezelf ontdekken?

Neem dan gerust contact met mij op

Mensen zijn het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in werk dat het dichtst bij hun ware aard ligt. Vanuit dit uitgangspunt zet de TMA Talentenanalyse uw kandidaat centraal en op de troon die hem past.  De TMA talentenanalyse maakt het mogelijk een objectieve, opbouwende en vooral diepgaande analyse van drijfveren, talenten en ontwikkelmogelijkheden te maken. De TMA talentenanalyse wordt toegepast voor selectie-, ontwikkeling-, mobiliteit-, beroepskeuze- en reïntegratievraagstukken.

Met de TMA Talentenanalyse worden 22 drijfveren en 44 talenten uitvoerig in kaart gebracht. Ook krijg je inzicht in de ontwikkelbaarheid van 48 TMA Competenties. De talentenanalyse neemt circa een uur in beslag en is online. De vragenlijst bestaat uit stellingen, gedragsitems waaruit je steeds dient te kiezen welke het beste bij je passen. Op genuanceerde wijze worden zo de drijfveren ontrafeld. De uitkomsten van de talentenanalyse worden systematisch met elkaar in verband gebracht en geanalyseerd op elkaar versterkende en neutraliserende talenten.

Je ontvangt een kandidaat-rapportage welke positief talent- en ontwikkelingsgericht is. De rapportages geven inzicht in kwaliteiten en valkuilen waardoor je daarna stappen kunt gaan maken met ontwikkelactiviteiten en coaching gericht op jouw eigen drijfveren en talenten. Hiermee komt je op grondige wijze tot jouw kern en krijg je een diepgaander en waardevoller inzicht.