• darkblurbg

DOEL
Het doel van Therapie en Counseling bij ZonderMeer is om mensen met psychische en emotionele uitdagingen en gerelateerde gezondheidsklachten te helpen in de weg naar herstel. Hierbij wordt gewerkt met een volledig holistische visie volgens natuurgerichte principes:

  1. Energie
  2. Prikkeloverdracht
  3. Gezondheid
  4. Psyche

VISIE

De holistische visie op gezondheid wil zeggen dat de mens bestaat uit het lichaam, de ziel, de geest en het sociaal functioneren en dat deze één geheel vormt. Werkt één van deze niet goed, dan functioneren de anderen ook niet optimaal en zijn ze uit balans. In de praktijk wordt dus meer dan alleen de klacht behandeld. Sterker nog, er wordt juist gekeken wat de oorzaken kunnen zijn van de klacht. Als de oorzaak wordt gevonden en er wordt aan gewerkt, dan zullen ook de symptomen verdwijnen.

WERKVORM

Ik kan je begeleiden bij je bewustwording, ontspanning en gezonde leefstijl. Aan bewustwording werk ik d.m.v onder andere ACT, RET, Systemisch werk en lichaamswerk. Aan ontspanning en leefstijl werk ik o.a. d.m.v gezonde leefstijl en stressreductie en energetische handmassage. Dit alles niet vanuit de standaard methodieken maar vanuit een holistische visie en intuïtie.

Het doel is meer bewustzijn, minder pijn geestelijke pijn, meer ontspanning van lichaam en geest, een betere balans, zodat je het beste uit jezelf kan halen en meer energie en levensvreugde kan ervaren.

Ben je nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking.