Over mij


Over mij en ZonderMeer Coaching

Mijn naam is Margot Verduin. Ik ben werkzaam in het bedrijfsleven als manager interne bedrijfsvoering. Hierbij richt ik mij op HR, ontwikkelingen-, verandertrajecten en coachingsvraagstukken. Doelen bepalen die bijdragen aan de bedrijfsdoelstelling samen met de medewerkers en vervolgens kijken wat de medewerkers nodig hebben en welke drijfveren en kwaliteiten ze kunnen inzetten om deze doelen te behalen.

Om meer inhoud te kunnen geven aan het menselijke aspect ben ik diverse opleidingen gaan doen waaronder communicatietrainingen, leiderschap, werving en selectie, NLP, coachingstechnieken, organisatieopstellingen en post hbo opleiding tot professioneel coach https://www.balansgroep.nl/coachopleidingen/opleiding-professioneel-coach/ (NOBCO geaccrediteerd) en post hbo organisatiecoaching met de modules teamcoaching, verandercoaching en executieve coaching https://www.balansgroep.nl/coachopleidingen/opleiding-organisatiecoach/. Ik vind het zo bijzonder onderdeel uit te mogen maken van de processen en ontwikkeling van mensen en teams dat ik mijn passie, kennis en enthousiasme graag gebruik om dit ook binnen ZonderMeer Coaching vorm te geven en over te brengen op anderen. Dit is waarom ik ook werkzaam ben als trainer voor de post-hbo opleiding tot professioneel coach bij Balansgroep. www.Balansgroep.nl.

Van werken met mensen en groepen in ontwikkeling krijg ik energie. Als coach kan ik mijn trainingen extra inhoud geven en andersom kan ik mijn kennis op het gebied van management,verandertrajecten en communicatie goed gebruiken bij coaching.

Naast organisatie coaching en life en loopbaancoaching richt ik mij ook op  autisme coaching. Ik heb een aantal gezinsleden met een ASS diagnose en ik ben veel betrokken geweest bij de professionele begeleiding rondom dit thema. Hier kwam ik belemmeringen tegen en zag ik in hoe belangrijk het is om juist de omgeving bij trajecten te betrekken. Daarom wil ik wil ik graag mensen, werkgevers, scholen, partners van en ouders van mensen met autisme zo veel mogelijk begeleiden richting een zo optimaal mogelijk en gelukkig bestaan voor alle partijen.