Ontdek je kansen kerstgeschenk


ontdek je kansen coachbon kerstgeschenk

Op zoek naar een origineel kerstgeschenk?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van je medewerkers?

Gun jij het je medewerkers om zichzelf te ontwikkelen en te ontdekken? Dan is de “ontdek – je- kansen – bon” een bijzonder en origineel cadeau voor je medewerkers.  Deze bon staat voor een sessie contact, uitdaging, inzichten en kennis. Een sessie duurt 1.5 uur. Met dit gesprek ontdekt de medewerker zijn kwaliteiten en komt er ruimte voor ontwikkeling. Er kan een aanzet gemaakt worden om dromen werkelijkheid te laten worden.

Kortom, geef je medewerker het grootste cadeau dat hij kan krijgen: zelfontplooiing.

Waarom?….. omdat werknemers gelukkiger zijn als zij weten wat hun doel is en als zij gemotiveerd worden deze doelen te bereiken. Het is waardevol als een medewerker zich hierin gesteund voelt door de werkgever. Door middel van deze bon heb je de mogelijkheid de drempel te verlagen en de medewerker beter te laten presteren. Het is een blijk van waardering en je toont aan dat je wil bijdrage aan zijn ontwikkeling.

De kosten voor deze bon bedragen € 95 (exclusief btw). Deze kosten zijn volledig aftrekbaar en hoeven niet opgevoerd te worden onder de werkkosten regeling. Na betaling ontvangt u de bon(nen) binnen 7 werkdagen op het door u aangegeven afleveradres. ZonderMeer een bijzonder waardevol cadeau!

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op of bel naar 06-44709170.