gastenboek


Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
17 berichten.
Yvette schreef op 2 mei 2019 om 07:05:
Margot heeft mij geholpen bij het ontdekken en concretiseren van mijn drijfveren op werkgebied. Met behulp van een TMA onderzoek en de duidelijke vertaalslag vanuit Margot heeft mij dit meer inzicht gegeven. Het is mooi om te zien dat Margot zo enthousiast en gepassioneerd en is in haar werk. Dit geeft een hele gemoedelijk sfeer. Bedankt Margot!
Maartje van Kuijeren schreef op 5 april 2019 om 15:30:
Margot is een hele fijne, georganiseerde trainer. Ze kan de theorie goed uitleggen, is een inspirerend rolmodel en begeleid de praktijkoefeningen op een prettige manier. Haar feedback is duidelijk, leerzaam en opbouwend, ze laat je als cursist echt groeien in je rol. Het is fijn om les van haar te krijgen en ik denk dat ze ook een hele goede coach is.
Eef Keijzer schreef op 31 maart 2019 om 10:19:
Zo georganiseerd en gestructureerd als Margot kom ik zelden iemand tegen! In het jaar dat zij mij opleidde tot professioneel coach heb ik ook haar bijzondere empathie en opbouwende en unieke feed back mogen ervaren. Ik had bij haar altijd het gevoel gehoord en gezien te worden. Margot is een deskundige en betrokken docent en coach. Echt veel van haar geleerd!
Karin de Jong schreef op 21 maart 2019 om 21:02:
Lieve Margot, wat heb ik in een jaar veel geleerd door jouw inbreng. Goede gestructureerde lessen met heel veel kennis. Daarnaast ben je altijd positief, heb je veel geduld, enorm veel mensenkennis en ben je opbouwend wat ik als enorm prettig heb ervaren. Je zorgde voor een veilige omgeving in een toch wel 'bijzondere' klas met diverse persoonlijkheden. Je hebt echt veranderingen bij mij teweeg gebracht. Op zakelijk gebied heb je mij ook verder geholpen waar ik naar mijn gevoel vastliep. Daardoor ook flinke boost gekregen voor mijn zelfvertrouwen. Ik heb mijn kwetsbaarheid durven tonen en door passende oefeningen ben ik daar gekomen waar ik wilde komen, een professionele coach. Super bedankt โ˜€๏ธ
Anneke schreef op 16 januari 2019 om 08:50:
Lieve Margot, ik meldde mij bij jou aan omdat ik na jaren alleen te hebben gewoond, samen was gaan wonen en dit niet zo soepel verliep. De 8 sessies met jou hebben mij heel veel inzicht over mijzelf gegeven, hoe ik in het leven sta en wat ik belangrijk vind en wil. Ik vond de sessies erg inzicht gevend en leerzaam en jij toonde je een vaardig en betrokken coach, die mij uitdaagde om verder te kijken, te onderzoeken en nieuw gedrag uit te proberen. Samen hebben wij de weg afgelegd naar een situatie waarin niet alleen mijn relatie verbeterd is en veel soepeler verloopt, maar het contact met mijn vrienden en naasten ook diepgaander is en mij meer voldoening brengt. Het traject was uitdagend, maar zonder jou was ik niet zo ver gekomen en had ik niet gerealiseerd wat ik nu gerealiseerd heb. Ik kijk met veel plezier terug op dit leerzame traject en raad iedereen deze ondersteuning bij het ontwikkelen en verdiepen van jezelf aan.
Nynke schreef op 14 november 2018 om 20:34:
Lieve Margot, dank je wel voor de leerzame, interessante en gestructureerde lessen! Je positieve houding ten opzichte van ieders inbreng heeft er sterk aan bijgedragen dat er een fijne, warme en veilige sfeer in de groep is. We zijn op een veilige manier uitgedaagd om onszelf te onderzoeken en daarmee te ervaren hoe het ook voor onze coachklanten is om aan persoonlijke knelpunten te werken. Jouw verhalen uit je praktijk hebben enorm geholpen bij het ontdekken van de mogelijkheden van de geboden oefeningen en methodieken. Ik heb ervan genoten! Je kritische blik heeft mij geholpen om mijn verslaglegging correct en helder te krijgen. Daarnaast heb ik elke keer heel opbouwende feedback van je ontvangen tijdens de supervisiegesprekken โ€“ dat waren fijne en hartelijke gesprekken waaruit ik veel vertrouwen putte en goede moed kreeg om weer verder aan de slag te gaan met mijn coach-opleidingstraject en niet in de laatste plaats ook met mijn persoonlijke ontwikkeling. Dank je wel voor alles! Alle goeds!
Emilie schreef op 10 november 2018 om 20:49:
Margot heb ik in haar rol als trainer/coach ervaren als een rasechte vakvrouw. Ze heeft binnen korte tijd inzicht in wat iemands kwaliteiten, uitdagingen en ontwikkelmogelijkheden zijn en koppelt deze op empathische, duidelijke wijze terug. Hierdoor heb ik mij niet alleen kunnen ontpoppen tot coach, maar heb ik mij bovendien enorm gezien gevoeld door haar. Haar respectvolle wijze van communiceren, haar draagkracht en haar vakbekwaamheid zijn wat mij betreft een voorbeeld voor iedere professional.
Mirjam schreef op 12 juli 2018 om 18:53:
Met veel plezier kijk ik terug op mijn coaching traject bij Margot. Als je weet hoe je iets doet ben je in staat te veranderen en bewuster te handelen. Emoties zorgen voor verandering. Kwetsbaarheid tonen is eng. Margot geeft met haar kundige, vriendelijke en open houding ruimte aan de coachee en creรซert een veilige omgeving om hierover in gesprek te zijn. In haar coaching weet ze passende oefeningen op het juiste moment in te zetten en als gesprekspartner is ze gelijkwaardig en positief kritisch. Haar blijdschap en positieve energie werken door in alle facetten. Het effect van haar coaching is dat ik ervaar wie ik ben. Ik draag haar werk als coach een warm hart toe en gun dat Margot haar talenten mag blijven inzetten voor anderen.
J.F. de Vries schreef op 5 oktober 2017 om 11:49:
Dieptegang, inzicht(gevend), snel analyserend vermogen, to the point, aandacht voor de persoon, inlevingsvermogen. Het coaching traject: uitstekende opbouw, inspirerend, inspannend, ontspannen, maar ook confronterend. Margot is een coach die je verder brengt zowel privรฉ als zakelijk; sta je voor een muur en even niet verder weet.
Gerard van den Berg schreef op 2 oktober 2017 om 07:26:
Met 1 woord: wauw. Wat een kracht hebben teamsessies waarbij verbinding en samenwerking centraal staan. Margot weet met haar snelle analyse en haar inlevingsvermogen op innovatieve wijze verandering in gang te zetten. Zij is krachtig en doortastend en waar het moet Inlevend. Margot, je hebt op een dieper level verandering in ons team weten te realiseren. Dank!
Margreet Claassen schreef op 11 maart 2017 om 17:30:
Voor haar opleiding tot organisatiecoach zocht Margot een executive met een vraagstuk die zij kon begeleiden. Omdat ik een vraagstuk had en Margot al kende, heb ik me bij hiervoor bij Margot gemeld. Vervolgens hebben we een kort coachingstraject doorlopen van drie gesprekken. In die gesprekken heb ik Margot ervaren als een enthousiaste coach die goed doorvraagt en zo tot de kern van het probleem doordringt. Ze maakte me daardoor bewust van zaken waarvan ik me daarvoor niet zo bewust was. Ze heeft me daardoor ook doen inzien dat de oplossing voor mijn vraagstuk vooral bij mijzelf ligt en niet bij een ander. Ik ga nu zelf mee aan te slag maar wanneer ik vastloop, zal ik Margot zeker vragen me hierbij verder te helpen. Dank je wel Margot!
Geurt Hendriksen schreef op 12 juni 2016 om 12:59:
Margot heeft mij uitstekend geholpen in een moeilijke periode. Soms kom je er zelf even niet meer uit en heb je hulp nodig. Al tijdens het eerste gesprek viel mij op dat Margot anders naar mij luisterde dan ik gewend was. Zij doorzag in korte tijd het probleem en kon mij al direct van de nodige handvatten voorzien. Natuurlijk moet je zelf geholpen willen worden en open staan voor hulp. Anders kan de beste coach je niet helpen. Wat mij betreft is Margot een topper?
Rachael de Kroon Hoofd afdeling Verkoop schreef op 7 april 2016 om 15:54:
Margot heeft een medewerker uit het team begeleidt in een coachtraject. Doel van het traject de medewerker doormiddel van praktische handvatten beter inzicht te laten krijgen in eigen handelen en handelen van collega's. Margot heeft dit doelgericht aangepakt, reflectie naar de medewerker heeft ervoor gezorgd dat er ook direct resultaat zichtbaar was vanuit de medewerker. Margot straalt rust uit, heeft focus op het doel en kan goed richting bepalen. Dacht mee in behoefte en heeft meegedacht in oplossingen.
Klaas schreef op 31 maart 2016 om 11:59:
Zeer prettige ervaring.
Kathelijne schreef op 30 juli 2015 om 20:14:
Mijn coachtraject met Margot heb ik als zeer prettig ervaren. Margot is een goede coach die weet waar ze over praat. Ze durft te confronteren wat bij mij soms nodig is, maar doet dit op een zeer prettige manier. Ondanks dat ik veel zelfreflectie heb, wist Margot mij toch weer met nieuwe invalshoeken te laten kijken. Margot gaf mij altijd het gevoel dat zij volledige aandacht had voor mij en voelde mij altijd serieus genomen, terwijl wij samen ook hebben kunnen lachen. Dank je wel voor het leuke en leerzame traject.
Linda van Driel schreef op 30 juli 2015 om 20:14:
Ik ben blij dat ik een coachtraject heb gedaan bij Margot. Door het doen van verschillende opdrachten en door de gesprekken die we hebben gevoerd, heb ik meer inzicht in mezelf gekregen. Ook weet ik nu beter waar ik enthousiast van word. Tijdens de gesprekken wist Margot de juiste vragen te stellen en mij daarmee aan het denken te zetten waardoor ik tot nieuwe inzichten kwam. Ik vond dat Margot erg betrokken was, hierdoor voelde ik mij begrepen en het zorgde voor een gevoel van vertrouwen. Dit waardeer ik zeer. Bedankt voor de begeleiding!
Deborah schreef op 30 juli 2015 om 20:13:
Beste Margot, Onlangs hebben wij mijn coachtraject met succes afgerond. Dit traject heeft mij veel inzichten gegeven waardoor ik vertrouwen heb gekregen in mijzelf en de keuzes die ik mag maken. Het waren prettige gesprekken en je gaf mij altijd het gevoel dat je mij begreep. Je bent een professionele gesprekspartner en je voert je gesprekken met veel enthousiasme. Bedankt voor al je tijd die je in mij hebt gestoken en het vertrouwen dat je mij hebt gegeven. Hartelijke groet, Deborah