• darkblurbg

Zoek je persoonlijke coaching in Bennekom - Ede - Wageningen om jouw doelen te bereiken of om te onderzoeken waar het nu aan ontbreekt of omdat je oude patronen wilt doorbreken? Wij maken oa gebruik van ACT

Voor wie

Persoonlijke coaching is voor iedereen die er voor open staat om op een effectieve manier naar zichzelf wil kijken en die graag een verandering wil in zijn huidige situatie. Dit kan zijn op het gebied van keuzes maken, stress, zelfbeeld en faalangst, communicatie etc.

Aanpak

Aan een traject zal een vrijblijvend kennismakingsgesprek vooraf gaan waarin we je coachvraag onderzoeken en elkaar leren kennen.

Vervolgens kan je het traject globaal onderverdelen in drie fasen. Fase 1 is de onderzoeksfase. Wie ben je, wat wil je, wat kan je, wat heb jij nodig en wat belemmerd je.  Fase 2 is de doelenfase. Hierin gaan we jouw doelen helder en concreet maken. Fase 3 is de actiefase. Hierin bepalen we de acties en ga je aan de slag met wat er nodig is om de acties uit te kunnen voeren. We onderzoeken belemmeringen zodat je deze kan ombuigen naar mogelijkheden. Acceptatie speelt ook een belangrijk rol. Tools die gebruik worden zijn: ACT, RET, Oplossingsgericht, NLP, TA, biografisch werk, systemisch werk, Verbindende communicatie etc. Aan het einde van het traject is er ruimte voor borging van jouw behaalde resultaten en een evaluatie. Ieder traject is maatwerk en zal ingericht worden aansluitend bij wat jij nodig hebt.

Wat maakt ZonderMeer uniek

  • Vanuit verbinding confronteren, activeren en inspireren
  • Werken op verschillende levels aan een doel waardoor resultaten geborgd worden
  • Een ondersteunende rol vanuit vertrouwen en respect
  • Doelgericht met passie

Kijk bij tarieven wat het jouw investering is om je doel te bereiken. Persoonlijke coaching Bennekom - Ede - Wageningen is voor iedereen geschikt. Ook voor jou. Wil jij een coachtraject starten of wil je meer informatie? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!