CVI Inzicht in jouw unieke zelf


CVI inzicht in jouw unieke zelf

BEVLOGEN MEDEWERKERS met de CVI test

Het bedrijf loopt goed. De medewerkers hebben hart voor de zaak en zijn gemotiveerd om te werken. Waarschijnlijk kan dit nog beter kan?

Dit kan met de unieke CoreValuesIndex™, ook wel kort CVI genoemd. De CVI is een wetenschappelijk onderbouwd meetinstrument. Het geeft een medewerker een helder beeld geeft van zijn of haar aangeboren en onveranderlijke ‘natuur’. Dus geen standaard persoonlijkheidstest. De kernwaarden die uit dit meetinstrument naar voren komen bepalen van welke activiteiten een medewerker energie krijgt, welke energie kosten, of een medewerker graag samenwerkt of liever alleen, etc.

Inzicht in jouw unieke zelf?

Inzicht in jezelf. Wat zijn jouw onveranderlijke aangeboren kernwaarden, die jou drijven? Die bepalen van welke activiteiten jij energie krijgt, welke je energie kosten, hoe jij leert of je graag samenwerkt of liever alleen. Zoek je eerder een creatieve oplossing zoek dan een praktische? Of juist andersom?…

Elk mens is uniek en heeft zijn of haar eigen combinatie van onveranderlijke aangeboren kernwaarden. Wij noemen dit jouw CoreValuesIndex™, ook wel kort CVI genoemd.

De CVI is een wetenschappelijk onderbouwd meetinstrument dat je een helder beeld geeft van jouw aangeboren en onveranderlijke “natuur”. Het meetinstrument is uniek in zijn soort. Het is niet te vergelijken met de vele persoonlijkheidstesten en assessmenttools die er zijn.

WAT KUNT U VERVOLGENS MET DE CVI?

GEKWALIFICEERDE MEDEWERKERS AANTREKKEN

TOP PERFORMER PROFILE™

80% van het werk in een organisatie wordt door 20% van uw medewerkers verzet. Taylor Protocols helpt bij het aantrekken van de meest gekwalificeerde medewerkers op de functie die bij ze past. Door vooraf een Top Performer Profile™ op te stellen voor elke vacature in uw organisatie bent u verzekerd van een kandidaat die aan dit profiel voldoet.

EFFICIENCY VAN MEDEWERKERS VERBETEREN

HUMAN CAPITAL AUDIT™

Wist u dat een gemiddeld bedrijf slechts 33% van het arbeidskapitaal efficiënt inzet? Door uw medewerkers de taken te laten uitvoeren die bij hun natuurlijke kernwaarden passen, kunt u uw efficiency verbeteren! De Human Capital Audit™ toont u het verschil tussen uw werkelijke aantal medewerkers en het aantal u nodig zou hebben als u alleen maar Top Performers in dienst had. Met Taylor Protocols kunt u deze ideale situatie realiseren.

MEDEWERKERS PLAATSEN OP DE JUISTE FUNCTIE

EXECUTIVE TEAM PROFILE™

Welke kandidaat past het best bij een functie? Welke kandidaat is geschikt voor een volgende carrièrestap binnen uw organisatie? Taylor Protocols geeft u snel en effectief inzicht in deze zaken binnen uw bedrijf. U krijgt een gedegen advies of de managementteamleden op de juiste plaats in het team zitten, welke kernkwaliteiten u eventueel mist en hoe u krachten nog beter kunt bundelen om tot een optimaal resultaat te komen.

Heb je een vraag over de CoreValuesIndex™? Wil je een vrijblijvende kennismaking of coachingsafspraak maken? Of ben je geïnteresseerd naar de zakelijke mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met mij op!